Wigry 3 szukałem na aledrogo całą zimę..i kupiłem po 50 plni uratowało mi to tyłek bo w 2014 nawet w Chorwacji padało.Rok później już założyłem sobie hak chowany z bagażnikiem rowerowym. Meganka poszła bo chciałem mieć 4 drzwi..auto jak auto..ale motor fajny
.Pitero..ja wiem że są trzecie drzwi..ale firma tak to nazwała... Megane 3 Coupe..
.Dosyć juz na temat meganki .. bo już nowych z tym silnikiem nie robią.Jak można wsadzić do agresywnie wyglądającego auta motorki 1,2 ..zgroza
![]()
Jjokocha C4 Cactus będzie dla Ciebie najodpowiedniejszy. Ma szerokie miekkie siedzenie. A z tego co pamiętam to dla Ciebie priorytet. el Cadilac![]()
spokojnie, nie nakręcaj się tak -niczego Ci nie odbieram i nic takiego nie pisałem , czytaj ze zrozumieniem
widzę że nie rozgraniczasz walorów estetycznych od użytkowych a klamka do takich należy bo w przeciwieństwie do jakiegoś plastiku boczka jest to element istotny bez którego nie da się wysiąśc z auta i to akurat mogli by a nawet powinni poprawić.I nie udowadniaj mi że jak fabryka tego nie zmieniła to jest ok bo jest to śmieszne tłumaczenia- po prostu to kolejny koszt. Łamiące się klamki wewnętrzne to też uważasz że normalne i jak fabryka tego dziadostwa nie poprawiła to jest oki i to tylko wymysł posiadaczy którym klamki zostają przez przypadek w ręce?
a ktoś twierdził że jest?? Nie przypominam sobie by ktoś coś takiego na forum kiedykolwiek napisałOwszem mój egzemplarz jest kompletnie bezawaryjny i żeby tak było nadal ale to nie znaczy że mam chwalić pod niebiosa bo to nie jest ideał.
nie wiem co Ty robiłeś na tym foteluU mnie jak dotąd tylko właśnie wpadki jakościowe się zdarzały - przetarty mieszek zmiany biegów z ..ceraty, puściła nić na szwie kierownicy - krzywy schowek górny na desce ( krzywy jest kolejny ale się zamyka), odpadłą farba z logo na klapie tył, fotel kierowcy po 30 tykm wyglądał jakby miał ze 300 tkm, u mnie po 70kkm trzyma się jak nowy- nic sie z nim nie dzieje a tapicerkę mam najzwyklejszą jaka była
dlatego ja właśnie lubię julkę taką jaka jest z wszystkimi jej wadami i zaletami chociaż oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że są rzeczy które nie każdemu muszą się podobać.Na szczęście należę akurat do tej grupy osób które wsiadając do julki nie burczą pod nosem:" o k...a ale ch....e plastiki... " lecz skupiam się na jej zaletach czerpiąc radość z jazdyJakość montażu niestety włoskiej motoryzacji nadal pozostawia wiele do życzenia- poszukaj w wątku Giulii jak była zmontowana -wrzuciłem foty na forum - mietek w stodole składa lepiej. O mało mnie nie zlinczowali - Najlepsze było że powinienem to zgłosić ASO a nie wrzucać na forum - mało ze śmiechu nie padłem.
I u mnie też ( auto salonowe bezwypadkowe) - lampy przednie odstają drzwi na dole jedne wystają inne nie, jedne się lepiej zamykają inne nie i nie pomaga regulacja, masy uszczelniające od wewnętrznej strony drzwi chyba po pijanemu nakładali- ot taki urok - już to parę razy poprawiali ale dałem sobie spokój bo jeszcze coś ASO popsuje. I uprzedzam - widziałem inne nowe w salonie - jest dokładnie to samo
Jak chce coś być premium to niech ma taką jakość jaką ma premium a nie gdzie spojrzeć to coś ostaje coś jest krzywo coś tandetne etc.
Przepraszam ale to spostrzeżenia po posiadaniu wielu rożnych marek aut - każdej coś można zarzucić i każda ma wtopy ale nie lubię czarowania rzeczywistości że coś jest ok jak nie jest.![]()
Ostatnio edytowane przez tx555 ; 09-01-2017 o 19:47
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS