sprawdź czy tego ustawienia nie ma w bc - ustawiasz po lewej stronie zegarów.. raczej tam jest opcja że wyświetla się radio na zegarach
sprawdź czy tego ustawienia nie ma w bc - ustawiasz po lewej stronie zegarów.. raczej tam jest opcja że wyświetla się radio na zegarach
pietia, a gdzie masz xcarlinka zamontowanego i czy działa Ci bez problemu sterowanie z kiery
Do mnie nie przemawia wygląd tego radia którego zdjęcie umieściłeś kilka postów wyżej. Na dodatek jeszcze nie widziałem lepiej wkomponowanego radia niż oryginalne. Z resztą to jest kwestia gustu
@KlaudioOs: http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...tml#post474799
Sterowania na kierownicy nie mam więc nie wiem... Ale biorąc na chłopski rozum to to sterowanie steruje radiem a radio zmieniarką więc powinno działać... Popytaj osoby które mają sterowanie...
No może rzeczywiście oryginalne radio pasuje idealnie do wnętrza samochodu, bo w sumie zostało tak skonstruowane, żeby pasować do całej reszty. Jednak sam wygląd to nie wszystko. Radio służy do tego, żeby słuchać muzyki a zmiana płyty co 15-18 piosenek (jeśli nie chcę się słuchać tego samego na okrągło) to dla mnie osobiście porażka.
Przejrzałem wiele forów zagranicznych i jest wiele modeli radioodtwarzaczy, które może nie wkomponują się w deskę rozdzielczą tak jak oryginalne radio, ale wcale źle nie wyglądają. Jednak większość z nich to modele przekraczające ceną, średnią pensje w PolsceCałe szczęście, że jest AlleDrogo i zawsze coś ciekawego człowiek wynajdzie, hehe
No dla tego też kupiłem XCarLinka![]()
Trochę odświeżę temat, ale pytanie trochę z innej beczki.
Gdybym kiedyś w przyszłości (np. przy sprzedaży samochodu) chciał wrócić do oryginalnego radia to czy będę musiał wbijać kod??? Czy po prostu podepnę wcześniej wymontowane oryginalne radio i będzie działać???
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam -snoop-