nie wiesz czy z tej centralki wychodzi jakis sygnal ktory mozna wykorzystac do podlaczenia syreny do centralki ( sama syrena bez alarmu ) ?
nie wiesz czy z tej centralki wychodzi jakis sygnal ktory mozna wykorzystac do podlaczenia syreny do centralki ( sama syrena bez alarmu ) ?
Dareme89 łatwiej by się rozmawiało gdybym wiedział o jakie auto chodzi, bo sądzę że nie o AR146. Kolejna sprawa to w jakiej sytuacji miałaby się wyzwalać syrena ?
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Będzie wyło jak mu się lusterka złożą![]()
166fl. Chodzi o takie samo dzialanie jak w przypadku alarmu - dzwiek przy otwieraniu, przy zamykaniu i to na czym mi tez zalezy zeby bylo wiadomo kiedy ktores drzwi sie nie zamknely. nie chce mi sie patrzec na rygielki czy na kierunki, a alarm caly mi zbedny - jak beda chcieli ukrasc to i tak ukradna.
Nie wiem czy o to Ci chodzi ale najprościej to przekaźnik pod centralny. Przy zamykaniu i otwieraniu pipnie Ci czy zawyje (cokolwiek podłączysz) a jak nie zaryglują się drzwi to będzie podwójny sygnał bo centralny odbija.