DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
A to dziwne bo wydawało mi się że w 147 ASR to standard.
Temat zakończył się tak że mam chyba tylko ABS, przycisk ASR to chyba pomyłka milanu.
Mogę liczyć tylko na siebie i szwedzkie nokiany
Wish me luck!
Finskie raczej.
dokładnie![]()
Kuba - w sumie ASR jakoś specjalnie się nie przydaje, a zimą w kopnym śniegu tylko przeszkadza więc jak nie masz to się nie przejmuj.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Nigdy nie możesz w 100% polegac tylko sa super elektronicznych systemach bezpieczeństwa aktywnego. Troszke techniki i też dasz rade. Czasami nie pojmuje jak można było jeszcze z 10 lat temu zasuwać starymi poldolotami i to z tylnim napędem w zimieCi co przeszli te etapy czyli jazda autem zupełnie gołym bez żadnych cudów elektronicznych i z własciwosciami jezdnymi porównywalnymi z bryczką wiedzą o czym mowa.
ja jeździłem matizem bez abs ... też nie było łatwo ...
Dzięki chłopaki za słowa otuchy. Nie mam problemów generalnie z jazdą bez systemów, ba nie mam problemów z jazdą ogólnie czy to w poślizgu czy to po torze (jak niektórzy widzieli) jednak co innego na oblodzonej drodze przy 70-80km/h wpaść w poślizg jadąc na pierwszy od 2 lat urlop z 2 letnim dzieckiem żoną i całym inwentarzem a co innego zabawa i poślizgi w mieście na rondach...
Czas zacząć kolejny zajebisty tydzień w pracy więc korzystajac z okazji pozdrawiam wszystkich![]()