Kumpel kupił tą 2.0 Ts. Stargowałem 1000 euro![]()
Kumpel kupił tą 2.0 Ts. Stargowałem 1000 euro![]()
Serio! Mario atakuj JTSa na 2 tys! Spokojnie pójdzie.
Miałem 14s7 3.2, zostala sprzedana, bo kupiłem Gtv 3.2 (tą którą ma teraz T.Twardowski), gtv sprzedałem chyba w 2006 albo 2007 roku ze względu na inne inwestycje. Gdyby nie to pewnie bym tego nie zrobił, chociaż kto wie... różne bywa. Jako, że fascynacja Gtv nigdy mi nie minęła, zacząłem szukać właśnie 3.2, ale trafiła się 2.0 JTS z przebiegiem 60 tyś km. i w niemal idealnym stanie, więc się skusiłem.
- - - Updated - - -
Swoją drogą, czemu ten Red Style na zdjęciach, na podanej stronie ma drążek zmiany biegów z podciąganym wstecznym ? ? ?
Dziękuję za odpowiedź.
Rozumiem, chodziło o czynniki meta-motoryzacyjne.
Jako ciekawostkę dodam, że Twardowski (nie wiem który, bo nie wiem, ilu ich jest, bo nie jestem z Warszawy) chciał kupić 155, którą ja kupiłem, a która była u niego całe swe życie serwisowana.
W tej mojej 155 jest silnik TS 8v, który ma dobre opinie, a zwłaszcza jest silnikiem Alfy (jeszcze nie Fiata).
Dlatego (ale nie tylko dlatego) akurat w kategorii 155 nie zazdroszczę Kolegom aut z silnikiem Busso.
Z Gtv widzę, że jest większy problem i rozjazd opinii pozytywna/negatywna oraz cen między TS, JTS, a Busso.
Można kupić Gtv za tysiaka euro, a można za 30 tyś zł i więcej (na stronach polskich).
Bardzo duży roziew cenowy, chyba za duży![]()
To tak jak z Maluchami. Eleganta w ładnym stanie można kupić za 1500 zł za utrzymanego staruszka z 70 czy nawet końca 80-tych trzeba dać ponad 20 tys nie wspominając o zwariowanych przypadkach dochodzących do 100 tys. W sumie to ten sam maluch tylko stereotypy i specyfika naszego rynku tak zróżnicowała ceny.
Ostatnio edytowane przez duke75 ; 10-03-2017 o 20:12
Stare auta są tak naprawdę warte tyle, ile ktoś jest w stanie za nie zapłacić, a nie tyle ile podają ogłoszenia i kaprys właściciela. Z moją mogę się rozstać za 40 tyś, dlatego raczej u mnie zostanie ;-)
Taki temacik może kogoś zainteresuje
https://www.autosklep24.pl/pl/p/Oryg...53213020/27762
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368