Jestem zadowolony dobrze gra nie ma z nim problemów jest dobrze wykonane grafika fajna,sterowanie nie działa ale ma wyjścia do Can i KEY ale nie wiem jak to podłączyć:/,radio jest chińskie...Może odtwarzać filmy z pendriva,navi z karty pamięci itp i nie musi mieć plusa po stacyjce...Mam Pioneera AVH-X5500BT nowszego i video nie odtwarza z pendriva trzeba nagrywać płyty,do navi trzeba mieć specjalny moduł czy coś takiego za ok 400zł czyli navi nie ma,do Pionka trzeba mieć plusa po stacyjce lub od zapalniczki...Także firma Pionner tak jakby na złość robi takie rzeczy albo nie wiem...Za Pionka dałem 1500zł a nie ma tych funkcji co chińczyk za 900zł...
Oklejał ktoś konsolę okleiną czarną błyszczącą ? Jak to się zachowuje w słońcu czy nie razi po oczach? Poprosił bym o zdjęcia
Refleksy światła, palcowanie - nie widziałem tego ale myślę że byłby dramat.
I najgorsze co może być na czarnym błyszczącym: kurz i trudne czyszczenie bez smug itp.
Jak dla mnie totalnie nie gra ta okleina.
Mikoon widziałem tu wcześniej na którejś ze stron swój własny pomalowany kokpit na czarny fortepianowy. Co prawda to farba ale efekt w miarę podobny. Wyglądał rewelacyjnie, poszukaj.
Jak mam być szczery to słabo to wygląda..
Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka
Ktoś wie jak ściągnąć te listewki które są w boczkach drzwiach z przodu ?
Ja przednią konsolę odnowiłem dobrym sprayem do plastików w kolorze zbliżonym do oryginału. Konsolę zdjąłem (filmik jest na youtube), dobrze przejechałem bardzo drobnym papierem ściernym, pobawiłem się chwilę z oklejaniem otworów na zegary, kilka razy polakierowałem i całość wygląda jak nowa. Przy okazji odnowiłem plastik przy drążku do zmiany biegów oraz boczne listwy które też są w podobnych kolorach.
Całość wygląda zajebiście i kosztowała mnie 30 zł
- - - Updated - - -
Listewki ściągasz na siłę, tylko warto je czymś podważyć aby nie zniszczyć z przodu