Ostatnio edytowane przez cassiel ; 06-05-2014 o 15:11 Powód: Dodano
Klapa bagażnika krzywo skasowana.
Moja klapa wygląda tak samo, a żadnej przygody nie miała. Idzie to wyregulować.
Pozdrawiam
202 KM / 410 Nm powered by CINSOFT
Dokładnie. Ja swoją wyregulowałem bo mi to trochę przeszkadzało... Teraz po regulacji wygląda o wiele wiele lepiej. Zajęło mi to dosłownie chwilkę
Jak masz SW to uzbrój się w osobę do pomocy, klucz do odkręcenia śrub przy zawiasach bagażnika i w wielką, ale to wielką ilość cierpliwości. To jest jedna z najbardziej porąbanych czynności w SW... Siłowniki pchają klapę (dużo mocniejsze, niż w sedanie), przez co należy je przed regulacją zdjąć, więc przy regulacji ktoś tą klapę musi trzymać. Po założeniu siłowników to, co było wyregulowane bez nich - potrafi się zmienić, bo na klapę działa dodatkowa siła właśnie od siłowników i powstają mniejsze lub większe "odchyłki" w szparach.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Ministerstwo Spraw Wewnętrzych Italii wystawia co jakiś czas na eBayu na licytację swoje bolidy z różnych służb.
Pewnie stamtąd ją mają. Niektóre mają na budziku po 500 tys. km. Choć i zdarzają się perełki, ale nie za 25kpln po sprowadzeniu!
Jak zobaczysz na żywo wnętrze, to się stary przeżegnasz. Nawet jeżeli jesteś niewierzący.
To dlatego nie ma na fotach tapicery dokładnie pokazanej.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Kiedyś była już 159 po włoskiej policji i stan w środku nie był igła![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Może komuś to nie przeszkadza ;-) jak ja szukałem swojej to w Płocku z rak prywatnych widziałem taka sztukę że służyła chyba za pojazd do przewożenia materiałów budowlanych a właściciel twierdził ze wszystko przecież ładnie wygląda - zdjęcia były zrobione tak zeby nie bylo widać mankamentów.
Witam!
Którą lepiej się zainteresować? Z mniejszym przebiegiem a "gorszym" wyposażeniem czy lepiej tą z większym przebiegiem i bajerami?
http://deft.otomoto.pl/alfa-romeo-15...C33014047.html
http://deft.otomoto.pl/alfa-romeo-15...C32840637.html