jarecki_68 - mam takie klocki do Giulietty, jak byłbyś zainteresowany - PW![]()
jarecki_68 - mam takie klocki do Giulietty, jak byłbyś zainteresowany - PW![]()
Jarecki: numer klocków to na 95%: 13.0470-7269.2
w katalogu ATE jest błąd (nie przewiduje tarcz 305mm dla 1.4 tb 170km), stąd tych klocków nie widać.
I jeszcze jedna ważna rzecz - samo ATE uwrażliwia na podróbki - warto sprawdzić hologram + numer identyfikacyjny (przez aplikację online)
Myślę, że się prędzej, czy później odezwę. Na pewno o Tobie będę pamiętał.
Myślę, że to faktycznie te. Szkoda tylko, że na polskiej stronie ATE nie potrafili mi tego podpowiedzieć i informowali, że takich klocków, do mojego auta nie ma. O hologramie wiem, ale dzięki za przypomnienie.
Dokładnie - poniżej wyjaśniliśmy jak można sprawdzić oryginalność Ate
https://www.facebook.com/permalink.p...&stream_ref=10
Dodam, że 4 znaki widoczne na hologramie mają odpowiadać 4 ostatnim znakom z kodu zabezpieczającego
Witam,
Co do klocków w samochodzie służbowym i poprzednich prywatnych wybierałem zawsze TRW i zawsze była cisza.
Obecnie popiskiwanie jest w MiTo i pewnie na wiosnę wymienię na TRW właśnie.
Popiskiwanie jest przy małych prędkościach bez hamowania, przy lekkim hamowaniu.
Przy lekkim zaciąganiu ręcznego piski podczas małych prędkości nie ustają - stawiam zatem na klocki przód![]()
To nie wina klocków tylko nie cofająsie do końca i ciągle ocierają. wyczyścić prowadnice zacisków oraz klocków. W razie konieczności wymienić gumki prowadnic zacisków i nasmarować ich prowadnice dedykowanym smarem. Będzie spokój.