widzialem na logach jakiegos czlowieka w necie ze przeplywka na wolnych pokazywala napiecie normalnie bez skokow
widzialem na logach jakiegos czlowieka w necie ze przeplywka na wolnych pokazywala napiecie normalnie bez skokow
Ale ciekawi mnie stan rzeczy może tak ma być ( jak wstawić logi na forum ) cisnienie doładowania pieknie w celu na postoju i podczas jazdy a przepływka pokazuje za mało dużo za malo napiecie wcale nie stoi w miejscu? ( uszkodzona - moze ktoś z wawy też ma ten problem chetnie podmienie przepływkę teraz to juz mam dwie sztuki )
test nowa przeplywka.zip
Ostatnio edytowane przez fiejtekt ; 03-06-2011 o 09:46
fiejtek
tam nie widac obrotow a masa rzeczywiscie za mala, jak beda obroty to cos mozna powiedziec czy samo napiecie przeplywki jest ok
a przeplywka dobrze zostala zamontowana? jak sie ja przekreci to pokazuje wlasnie bzdury takie
musialbys zrobic logi z obrotami i napieciem przepwlyki i masami pow. moze byc nawet na wolnych obrotach i przy przegazowaniu na luzie
No fakt obrotów nie ma ale ciągłem na czwórce od ok 1800 do 4500 ale powtórze test. Przepływka moim zdaniem nie ma jak się przekręcić ?
no nie powinna
ale napiecie wyglada na ok tylko te masy cos nie teges
i co ma kto pomierzone te napiecia przeplywki ?
A wiesz jakoś czasu brak na zabawę z alfa, choć dzisiaj na swoim lapku sprawdzałem inną alfę to tam zarówno masy jak i napięcie w normie ( napięcie takie samo jak u mnie ). Logi zrobię dzisiaj podczas powrotu z roboty i się wstawi![]()
plus napiecie przeplywki na wolnych
aha fiejte i pokaze tez w logach dawki paliwa
Ostatnio edytowane przez zasit ; 05-06-2011 o 21:56
Wstawiam kolejne logi jeżeli coś brakuje to sie dorobi
jazda 06.06.2011.zippostoj 06.06.2011.zip
fiejtek
a spalanie masz w normie ? bo widze ze raczej bedziesz mial mega spalanie
w sumie na wolnych napiecie przepywy szaleje ci tam samo jak u mnie