ok, proponuję Vemę, jest od ręki na magazynie.
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
To poproszę info na priv co do ceny tych z Vemy oraz z FAST bo widzę ze również macie no i jak zamówić![]()
Ostatnio edytowane przez pablitoo24 ; 08-07-2014 o 20:01
Poszło PW.
Generalnie zapraszam z zamówieniami na e-mail. Staramy się bardzo szybko odpowiadać.
-------
Co by się nie kupiło, to i tak loteria - TRW, Vema, Lemforder, Ruville - zapytajcie Belfer-a o jego opinięStrach coś sprzedawać ostatnio.
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
Loteria czy nie jeździć trzeba![]()
Nie trza się bać tylko sprzedawać![]()
-------
Witajcie
Moje zdziwienie.
Mimo, że mam potwierdzenie że TRW szło i idzie na tzw. pierwszy montaż, to jak się okazało zakupiłem wahacz VEMA (okazyjnie), który wygląda identycznie jak oryginał !!! ma zeszlifowane miejsca tzn. logo Alfy oraz numer wahacza, a na sworzniu jest napis VEMA (na oryginale TRW). Nie wiem co o tym myśleć???? Przecież nawet jak zakupuje się oryginał, to jest oznaczenie właśnie TRW. Może jednak na dane rynki byli inni dostawcy na pierwszy montaż?
Nie zmienia to faktu, że TRW wypuściło faktycznie wadliwą partię wahaczy górnych ale zostało to poprawione o czym zapewnili ASO Alfy Romeo i dalej dostarczają im wahacze. (wiem to na 100% od gościa z ASO).
Być może to z tymi TRW rzeczywiście była lub nadal jest loteria. Dodać trzeba, że TRW reklamowane wahacze wymieniało i nadal wymienia na nowe.
Tylko teraz pytanie czy kupując obecnie TRW trafisz na nową czy starą partię? Niby stara została wycofana ale nie ma pewności czy jeszcze gdzieś nie zalega.
Kupowałem ostatnio orginalny górny wahacz do 159 i nie był produkcji TRW, na wahaczu nie było logo firmy tylko logo ricambi i numer fiat
Proponuje regenerowane z orginalnych, cena za wahacz 200 zł/szt plus zwrot starych.
Regenerowany jest sworzeń i wymieniane tuleje