Ostatnio edytowane przez drift-r ; 12-12-2012 o 23:20
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
164 w wersji Q4 w czerwonym kolorze jest po prostu piękna, a kto myśli inaczej ten trąba
niestety wersje "niestandarodowe" przez zwykłych zjadaczy chleba są niezauważalne, np. moja GTA dla 99% osób z którymi rozmawiam to zwykła 156 w kombi
Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.2016)
Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)
Bez urazy kolego, ale trochę podniosłeś mi tym ciśnienie... Tak na prawdę nie wiesz co jest piękne i nie mam zamiaru się kłócić z Tobą.
Moja 164 przyjechała na kołach z Niemiec, a dokładnie z miejscowości Bochum, wiec co jak co, ale kawałek miała do przejechania i złego słowa nie mogę powiedzieć, bo nie zawiodła mnie przez całą trasę.
164/166 to dla mnie dwa najlepsze modele bez dwóch zdań![]()
Cherry europe. Ale je produkcja była bardzo dziwna, bo nadwozia bez napędu i przedniego zawieszenia przypływały w contenerach do Pomigliano i tam pakowali doń zespól napędowy z alfasuda/33. Ciekawe, że cherry europe miał tego samego boxera, ale nissan sprzedawał jednocześnie tego samego datsuna importowanego z japonii z rzędówką
A ładna arna nie jest, ale szczerze to i 33 i 146 (chyba głównie przez kontrast z rewelacyjną 145) urodą nie grzeszą a mi się podobają.
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...
Nie gadaj że to ONA! Po czym poznałeś? Po nicku? A tak na serio to mogłoby się okazać, że ANET jest jedyną właścicielką 164 na świecie i to już nie byłoby dla niej wyróżnienieWłaścicielką jak już
A ursus C330 dziadka mojego kolegi przeorał już z milion hektarów i nigdy nie zawiódł! Ohhhh jaki on piękny!!Tak na prawdę nie wiesz co jest piękne (...) Moja 164 przyjechała na kołach z Niemiec (...) wiec co jak co, ale kawałek miała do przejechania i złego słowa nie mogę powiedzieć, bo nie zawiodła mnie przez całą trasę.![]()
No tak, porównuj Ursusa do Alfy.. bardzo rozsądne. Ja mam swoje zdanie i tak na prawdę co myślą inni mnie nie obchodzi.
Pozdrawiam![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Mi się kiedyś nie podobała 164. Patrzyłem na nią jakoś tak dziwnie.. Taka wielka, takie dziwne kształty. Te dziwne lampy z tyłu. Ale im więcej zacząłem się przyglądać tym bardziej zaczęła mi się podobać.
TO PIĘKNY MODEL!
Uważam że to nie jest samochód dla każdego. Zresztą jak większość alf
Chciałem ją mieć, ale obawiam się że koszty i dostępność części by mnie przerosły
Ostatnio edytowane przez Arek ; 13-12-2012 o 00:31 Powód: Nie dopisałem
inicjatywa fajna, jednakże skończy się głównie wizytą posiadaczy Alf + kilka osób naprawdę zainteresowanych + 2 przechodniów, którzy akurat nie mają co robić i z nudów "popaczą". Takie jest moje zdanie
Drift-r. W mojej wypowiedzi napisałem m.in. "A tak na serio to..." przez co dawałem do zrozumienia, że wcześniejsza część była żartem i w związku z tym przestań mi się tu awanturować
A co do 164 to to że jest paskudna wcale nie oznacza że jest zła...
@Tytanowy
Myślisz że alfa jest jakaś głupia?! Podejrzewam, że jeździsz nią od miesiąca. Na razie alfa daje Ci czas żebyś utwierdził się w przekonaniu że jest dobra! Wsadzisz w nią kilka tysi i paneweczka murowana! Daj jej czas![]()