A co ma jego trwałośc do tulei ?? Generalnie ja przestałem bawić się w PU - zakładasz raz TRW i zapominasz chyba że chcesz mieć beton zawias. W przednim zawieszeniu to bez sens w 147/156/GT szkoda piniedzy za przeróbki mechanikowi płacić
A co ma jego trwałośc do tulei ?? Generalnie ja przestałem bawić się w PU - zakładasz raz TRW i zapominasz chyba że chcesz mieć beton zawias. W przednim zawieszeniu to bez sens w 147/156/GT szkoda piniedzy za przeróbki mechanikowi płacić
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Za komplet tulei zaplace 200zl to tyle co jeden wahacz TRW który wytrzymał mi jedynie 30kkm. Sworznie w tych wahaczach są nie wymienialne dlatego zastanawiam się jaki przebieg zrobię na wahacza z tulejami z PU
Wysłane z mojego XT1072 przy użyciu Tapatalka
poliuretan nie pomoże na błędy montażowe, trw żyje dużo dłużej jeśli jest poprawnie zamontowane - chyba że skaczesz tym autem korzystając ze skrajnych zakresów położenia tulei - ale też nie wierzę, że w 30k się pozrywają...
Błędy montażowe, możesz jaśniej? Jaka jest trwałość wahaczy z tulejami z PU? Jaka jest trwałość poprawnie zamontowanych wahaczy TRW?
Wysłane z mojego XT1072 przy użyciu Tapatalka
te które ja zakładałem przejechały chyba 30k i luzów nie było na tulejach, pozrywane też nie były. a błędy są dwa - skręcanie na podnośniku i wymiana pojedynczych elementów(a nie kompletu 4 sztuk wahaczy).
yyyy.... Ty pytasz poważnie? przecież to jest podstawowa wiedza z zakresu wymiany elementów zawieszenia...
Miałem wahacze TRW, skrecilem jak auto stało na kołach. Nie udało mi się zrobić 10kkm i miałem taki luzy na tulei że szkoda gadać. Pu załatwiło sprawę.
które wahacze? skręcane na moment czy dojechane wszystkie śruby do oporu? jaki stan pozostałych elementów zawieszenia? skąd te trw były?
Wahacze górne, reszta elementów wyglądała ok. Kupiłem w sklepie, w którym zawsze kupuje części. Opakowanie jak i same wahacze wyglądały wporzadku.
OK napewno były porobione![]()