Wrzuciłbyś zdjęcie tej płytki?
Wrzuciłbyś zdjęcie tej płytki?
![]()
obiecane zdjęcia płytki wzmacniacza antenowego...już wymontowany z pod lutowanymi kablami czeka na metalowe pudełko po jakiejś starej głowicy...a na ostatnim zdjęciu miła dla mnie zaskoczka..wersja softu 4.08...czyli możliwość wgrania 5.0 i słuchania mp3.I pomyśleć że nikt nie chciał tej navi...a sprzedawca bardzo kompetentny fachowiec od nawigacji nie tylko alfy sprzedał mi ją za 5 stówek
http://allegro.pl/show_item.php?item=2011513045
Ostatnio edytowane przez andrzejm36 ; 16-01-2012 o 11:48
Na aukcji jakaś taka ciemna się wydawała ta navi którą kupiłeś. No ale trafiłeś. To fakt.
Jak chcesz ożenić tą płytkę z samochodem?
Raczej do nowej anteny tego nie włożysz...
Też rozebrałem swoją starą i brakuje mi koncepcji.
No i mam już założone wszystko, więc jeśli musiałbym znowu zrzucać podsufitkę to tylko jeśli miałbym gotowe rozwiązanie.
Zrobiłem takiego ,, hasiora "...jeszcze owinę to w gąbkę i śmiało wejdzie poprzez wyjętą tylną lampkę oświetlenia która jest prawie idealnie pod anteną.A co do navi to panel przedni musiałem pomalować...choć zmywając czarną farbe nitro prawie wyszło idealnie..srebrna nie schodziła...ale przesadziłem i musiałem zainwestować 33pln w farbę![]()
Ostatnio edytowane przez andrzejm36 ; 16-01-2012 o 14:09
No dobra, co z uziemieniem takiego zestawu, To raz.
Po drugie, jest to zestaw wzmacniacz + antena. Jak chcesz to połączyć z batem?
Jak jeszcze miałem zdjętą podsufitkę i nową antenę w dachu to próbowałem połączyć dwie kostki starej anteny z instalacją w aucie, nawet przykładałem ją do dachu by miała masę, ale błędu nie udało mi się skasować. Wciąż powracał.
Przecież zrobiłem to w formie przejściówki..kabelek mama-tata..przy antenie masz również wtyczkę mama-tata..wepnę to i podłączę zasilanie...masa z kabla i od ics i od dachu..jest przylutowana do obudowy.Powinno ruszyć bez problemu.Zobaczymy jutro jak sprawdzę błędy icsa...dzisiaj już mi się nie bardzo chce ...![]()
a koledzy mam pytanie te rpzyciski z kierownicy sa demontowalne? w jaki sposob mozna je zdjac z kierownicy? bo sa niby te 2 zatrzaski(tak mi sie zdaje) ale naciskajac wkretakiem ani drgna...
czyli ze zdjec wychodzi ze najpierw wyjmuje sie calosc z kolkami zakotwiczonymi w kierownicy a dopiero pozniej zaczepy od szarego plastikudzieki bo nie wiedzialem jak to ugryzc a nie chcialem czegos pourywac
![]()