Ok nie ma sprawy. Jutro wam napiszę jaki to przeźnik.
Ok nie ma sprawy. Jutro wam napiszę jaki to przeźnik.
No ja właśnie mam tylko przekaźnik od mijania, obok od drogowych i miejsce na jakiś przekaźnik z jednym bezpiecznikiem pod spodem 20A co z instukcjii wynika, że to jest pod spryskiwacze reflekotów, i zaraz obok powinno być kolejne gniazdo z miejscem na 2 bezpieczniki 20A i tego u mnie brak :/
ArturR_1975 a uda Ci się zrobić jakąś fotkę tych przekaźników? W sensie jak to wygląda pobieżnie bo być może u mnie nie jest to miejsce od spryskiwacza reflektorów a od elektryki tylko przekaźnika mi brakuje. i również czekam na ten numer przekaźnika![]()
oczywiście musiałem namieszaćmam halogeny z przodu i mam przekaźniki oznaczone literami A B i C brakuje mi najważniejszego tutaj D ;/
No to brakuje mi środkowego, zrobię fotkę jak u mnie nóżki są rozplanowane do tego wolnego 3 gniazda i wyślę fotkę, może to jednak jest miejsce pod ten przekaźnik![]()
Ja również nie miałem tego przekaźnika przed zakładaniem klimatyzacji. Dopiero kiedy kupiłem całą wiązkę elektryczną z komory silnika/kabina to miałem juz 3 przekaźniki w niej.