Ale was zaskoczę sam jestem w szoku dlaczego ja tego nie zrobiłem od samego początku...Ale wróćmy do początku... bubu321 sam się zdziwisz.
Po dzisiejszej diagnostyce czyli sprawdzenia czy rozrząd nie przeskoczył o jakieś zęby wyszło wszystko ok , poskładaliśmy wszystko i okazało się że akumulator mi padł przełożyliśmy akumulator od bubu321 i odpaliliśmy moją AR wszystko fajnie cacy ale niestety nie reagował na pedał gazu, wiec za kończyliśmy diagnostykę. Pojechałem do domu wziąłem przepływomierz który zakupiłem na allegro i pojechałem go założyć...... Założyłem go i nadal nic podłączyłem pod kompa i nadal nic nie wskazywało że przechodzi przez niego jakiekolwiek powietrze...... i coś mnie skusiło żeby odłączyć czujnik halla i skasowałem błędy i co okazało się że auto działa już normalnie ....
Czujnik halla blokował mi ECU a on skrzynie teraz już wszystko działa ... Prawdopodobnie jak mi się ta obudowa rozrządu poluzowała i ocierała o koło wydechowe to musiało się coś ułamać od niej i uderzyło to coś w czujnik halla i uszkodziła go
teraz mam tylko jeden błąd P0340