kolego
Tomek_KRK
czy wy macie dałna lub inną chorobe , prosze mi nie wypisywać na tym forum, waszych tempych opni na temat moich samochodów, samochód z aukcji
C34845699 to jest 2010r 2.0 jtdm , moje poprzedznie ogłoszenie to była alfa 159 ti 2008r 1.9 jtdm, jeszecze wczesniejsze to była alfa 159 Ti 2009r 1.9 jtdm. Powiem tak jeszcze jedno take porównanie to rozliczymy sie inaczej.
I jeszcze jedno jak nie macie zamiaru kupowac samochodu to nie przyjerzdzajcie domnie tylko poto bu popisac sobie na forum, że auto jest takie a nie inne, bo szkoda mojego czasu, nie chce pisać po nicu.
I jeszcze raz do Tomek_KRK czy ty widziałeś to auto że mnie oczerniasz pisząc że jest to 2007r ?? Powiem tak to jest ostatni raz waszy bezkarnycvh wypoćin, za następne bedziecie odpowiadać.
Dodano po 10 minutes:
Kolego jak nie wiesz to sie nie wysilaj, to nie jest to samo auto, dla normalnego człowiek wystarczyloby porównanie głoszeń, ale dla ciebie to za dużo!!!!!!!!!. Jesze raz napisze nie oczerniajcie mnie na forum bo bedą konsekwencje.
Dodano po 5 minutes:
Posłuchaj znawco 159 ti , zanim nastepnym razem napiszesz coś bez pojęcia, to sie upewnij, czy nie dostaniesz za to w zęby !!!!