Jednak polar doszedł[emoji4] jest super jedynie mógłby być mniejszy ale jest to mój pierwszy więc nie miałem porównania, na następny raz będe już wiedział, ogólnie leży dobrze[emoji3]
Jednak polar doszedł[emoji4] jest super jedynie mógłby być mniejszy ale jest to mój pierwszy więc nie miałem porównania, na następny raz będe już wiedział, ogólnie leży dobrze[emoji3]
Przyszedł i mój :-) wygląda świetnie!
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Hmmm , cholera Wszyscy juz dostali Polary?
Mój dotarł wczoraj, wzór B prezentuje się świetnie, wymiary zgodnie z zamówieniem - wszystko ok
Może na Wielkanoc koszulki polo ? Byłyby w sam raz na letnie wypady.
Polar doszedł, jakość bardzo dobra, hafty solidne, tylko strasznie obszerne (szerokie) rękawy przy rozmiarze M, muszę chyba "przypakować"Poza tym Okej
Vectra B 93' 1.6 75 KM - była
Honda Accord 99' 1.8 136 KM - była
156 SW 05' 2.4 175 KM - R.I.P
156 SW 05' 1.9 158 KM - była
Ford S-Max 07' 2.0 140KM - jest
Zawsze są dwa uda. Uda się albo nie uda...
jeżeli jest ktoś zainteresowany też mogę zamienić swój polar (rozmiar M) na S. Kolor czarny z czerwonymi haftami. Model, ten zwykły bez wstawek na ramionach i plecach. Interesowałaby mnie wymiana na taki sam model.
Witam.
Jeśli któryś z kolegów chciałby odsprzedać nowy polar (czarny z czerwonym haftem) rozmiar M to chętnie odkupię.
Proszę o kontakt na priv.
UWAGA UWAGA
Do końca tego tygodnia wystartujemy z kolejną edycją polarów klubowych, będą dostępne 2 modele (grubszy i cieńszy) w dwóch wersjach kolorystycznych (czarny i czerwony) oraz w dwóch fasonach (męski i damskim). Haft dwustronny, ten sam jak w poprzednich edycjach. Cena będzie się wahać mniej więcej od 110 do 125zł w zależności od modelu. W cenie uwzględniony jest już koszt wysyłki kurierem UPS oraz pakowanie - polary będą rozsyłane prosto z hafciarni, która normalnie nie zajmuje się zamówieniami detalicznymi a dla nas zrobi wyjątek i to oni zajmą się pakowaniem i wysyłką poszczególnych przesyłek.
Zapisy będą trwały do końca tego miesiąca lub pierwszego tygodnia grudnia tak aby wszystkie paczki dotarły do Was jeszcze przed Świętami.
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 12-11-2018 o 13:07