Strona 9 z 39 PierwszyPierwszy 12345678910111213141516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 389

Temat: artykuł o 4C

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Pisał o kilkunastu a nie o kilku.... To po pierwsze. Po drugie, bywam częsciej w wielu miastach Europy i też widzę, jakie tam jezdzą auta. I wiem co nieco o rachunku prawdopodobieństwa zobaczenia "kilkunastu 8C". Jesli w Holandii są cztery, to i tak dramatycznie mało, aby widzieć je "kilkanaście razy". Maly kraj, więc raz czy dwa, to owszem. Pewnie to samo auto.
    Ja wiem, ze fajnie jest podnieść swoje ego, "och, 8C widuję je często, luzik". Ja liczyłem kiedyś, podczas dwóch przejazdów przez Niemcy, ile razy spotkam 159. No i pamiętam ile: w sumie siedemnascie aut widziałem. Wyprodukowano ćwierć miliona 159 a ja widziałem siedemnaście. 8C wyprodukowano pięćset, z czego część jezdzi poza Europą, a on widział ich tyle, co ja 159...
    Ludzie, apel o myślenie pozostaje aktualny.
    Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie artykuł o 4C

8 spokojnie zliczę. 4 holenderskie, 2 niemieckie po sztuce w Francji i Luksemburgu, 2 sztuki w Belgii.. Mam dalej wymieniać?

Akurat mieszkam w takim miejscu 10km do centrum Amsterdamu i 10km do Zandvoort gdzie mamy piękna nadmorska miejscowo i aktywny tor wyścigowy. Takie samochód to wiosna i latem norma w trakcie weekendu

Kto nie był nie zrozumie ale leżąc na płazy w zandvoort możesz robic zdjęcia kolejno zjeżdżających sie na tor samochodów. Ferrari california, ff czy 458 w każdym nadwozia to weekendowa norma.

Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Sporting
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    AR 159 3.2 V6 Q4 Kompresor Autodelta

Domyślnie

Omen przestań nudzić.

Leżenie na plaży w Zandvoort oraz mieszkanie 10 km od centrum Amsterdamu nie jest normą dla użytkowników tego forum a jedynie wyjątkiem od reguły.

Alfa Romeo 8C jest samochodem unikalnym bo takim z założenia producentów miał być.

Ja niedługo będę się jeździł Alfa Romeo 4C Launch Edition najczęściej w Rzeszowie i co niby miłośnicy Alfy Romeo z Rzeszowa powiedzą, że niby Alfa Romeo 4C LE nie jest unikalna bo go widzimy kilka razy w miesiącu, mimo że będzie ich 4 w Polsce ?

Zastanów się nad tym choć chwilę i zakończ temat 8C w wątku 4C.

Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

Cytat Napisał Sporting Zobacz post
    Omen przestań nudzić.

Leżenie na plaży w Zandvoort oraz mieszkanie 10 km od centrum Amsterdamu nie jest normą dla użytkowników tego forum a jedynie wyjątkiem od reguły.

Alfa Romeo 8C jest samochodem unikalnym bo takim z założenia producentów miał być.
    Wiec niech sie baran jeden z drugim nie kłóci ze nie mogliśmy zobaczyć kilkunastu rożnych 8C. W PL to nie możliwe wiadomo czemu. Zaś jeżeli ktos kupę czasu spędza na drogach zagranica ma na to bardzo duże podobieństwo.

Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał omen Zobacz post
    Wiec niech sie baran jeden z drugim nie kłóci ze nie mogliśmy zobaczyć kilkunastu rożnych 8C. W PL to nie możliwe wiadomo czemu. Zaś jeżeli ktos kupę czasu spędza na drogach zagranica ma na to bardzo duże podobieństwo.
    Spuść z tonu kolego. Rozumiemy sie? Baranem mozesz nazywać swojego kota.
    Rocznie robię do 10 tys. km po szosach kilku krajów zachodnich, więc nie wymądrzaj sie aż tak. Sporting Ci jaso wyjaśnił, na czym rzecz polega: siedzisz w unikatowym miejscu, co w żaden sposob nie ma przełożenia na statystyczną możliwość spotkania chociaż jednej 8C na swojej drodze przez przeciętnego użytkownika szos. Nie pojmujesz tego, skoncz dyskusję.
    Co do 4C: widzę, ze muszę poszukać pretekstu do wizyty w Rzeszowie 4C na ulicy, to musi być gratka. Wiesz może, Sporting, coś więcej, gdzie w Polsce jeszcze zamówiono te maszyny?
    Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Sporting
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    AR 159 3.2 V6 Q4 Kompresor Autodelta

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    Co do 4C: widzę, ze muszę poszukać pretekstu do wizyty w Rzeszowie 4C na ulicy, to musi być gratka. Wiesz może, Sporting, coś więcej, gdzie w Polsce jeszcze zamówiono te maszyny?
    Z tego co wiem wersji Launch Editon ma być w Polsce 4 szt.
    Wiem o drugiej sztuce w Warszawie zamówioną przez dealera Dukiewicz.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Ludvigus
    Mieszka w
    Trzebownisko, Rzeszów, PL
    Auto
    Giulia 2.0TB, 147 1.6 TS

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post

Jest już na liście, ale ciężko zweryfikować pochodzenie wpisu:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ower_Lap_Times
    bloody hell! jak to rzekł mawiać captain slow, to na prawdę niezły czas - tylko 0,4 sekundy wolniejszy od Auto Union R8? WOW!

L.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

Sporting to kiedy bedze mogl ja ogladnac i napisac na forum, ze jest to zwykle auto jak passat bo widuje je czasami w RZ??

Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    Spuść z tonu kolego. Rozumiemy sie? Baranem mozesz nazywać swojego kota.
    Rocznie robię do 10 tys. km po szosach kilku krajów zachodnich, więc nie wymądrzaj sie aż tak. Sporting Ci jaso wyjaśnił, na czym rzecz polega: siedzisz w unikatowym miejscu, co w żaden sposob nie ma przełożenia na statystyczną możliwość spotkania chociaż jednej 8C na swojej drodze przez przeciętnego użytkownika szos. Nie pojmujesz tego, skoncz dyskusję.
    i co to jest 10 tys km ? Od czerwca zrobiłem ponad 30 tys km specjalnie nie ruszając się z terenu Holandii. Wiec sory ale nie dziwię się, że nie spotkałeś tego czy tamtego..

Dziś kolejny raz widziałem białe Launch Edition. Pod firmą w której kończę swój kontrakt co mogę powiedzieć.. samochód robi wielkie wrażenie na żywo.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar mmax88
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    Jaguar XF 3.0 V6

Domyślnie

KRS ale o co Ci chodzi? Przecież nikt nie mówi, że każdy przeciętny europejczyk widzi dziennie kilka 8C, tylko jedna osoba twierdzi że widziała ich nieco więcej niż przeciętny zjadacz chleba. Spokojnie...

Sporting jak już dostaniesz swoją 4C, będę musiał wybrać się na jakiegoś spota do Rzeszowa