Była ALFA ROMEO 166 2,4jtd
Jest ALFA ROMEO 166 3,0V6 FL http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...rafal0717.html
Ja kupilem uzywke za chyba 160 pln i jak narazie smiga. Zawsze to ryzyko, ale tanio bylo...
Dd mobile
A ja za swoją dałem 100 ;D . Wszelkiej maści graty biorę od qba z forum... nie ma byka by coś zdechło lub nie pasowało. I po co te alledrogo?
wysłano z domowego telefona
Allegro/olx to dobra alternatywa bo NIEKTÓRZY ( 8/10)forumowi handlarze cenia sobie niektóe czesci jak hieny cmentarne- nie bójmy sie tego powiedzieć.
Przykład
- rzadko spotykane kołpaki do 166 kupione na olx od "normalnego" człowieka- 40 zeta za 4 sztuki.
Cena u forumowego biznesmena... 40 SZTUKA... Za 15 letnie kołpaki 160 zeta...
- Boczki skórzane 4 sztuki kupione u normalnego cżłowieka z forum ( nick na pw jak ktos chce) - 70 zeta za 4 sztuki...
Boczki skórzane u hieny "49 dobra niech strace 45 za sztuke Ci sprzedam to bydzie 180 za wszystkie"
- Zwrotnica tył + piasta kupiona poza forum 40 zeta + wysylka( wystawiona za 60) . Zwrotnica tył + piasta u biznesmena z ah - "STOPINDZIESIONT + wysyłka..."
Takich kwiatków znam wiele wiec miejcie sie na bacznosci i nie bójcie sie szukać poza forum gdzie ludzie czesto sie wyzbywaja gratów za grosze z zyskiem typu" na flaszke"![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 16-04-2015 o 09:10
[C