o widzisz dziękinie taki jts straszny jak go malują
musze tylko doczytać z tym rozrzadem jeszcze jak to wygląda
Największym problemem jest zakup jts raptem kilka ogłoszeń sedan i to połowa śmieciowa.
Czytam, czytam i bardzo żałuję. Byłem nastawiony na 2,2jts. Czytając forum trochę się zawahalem. Potem tel do autka.pl , czy będą mieli jakieś jts - nie pamiętam z kim rozmawiałem ale usłyszałem tyle złego o tym silniku ,że kupiłem dobrze mi znany jtdm. Ehhh
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Tak piszesz. Z drugiej strony mogło być kupiłeś jts czytasz czytasz i zalujesz że nie jtd. Taka jest prawda żeby dobrego jts trafić trzeba mieć szczęście i czasu na szukanie. Jak mówię jts sedan jak na lekarstwo w ogłoszeniach.
nie ma auta idealnego, tylkp najgorsze jak auto generuje zbyt duzo niepotrzebnych kosztow... jtdm jest fajny wysoka kultura pracy itp ale co gdy np walnie dwumas zaraz lozyska w skrzyni i jakas inna pierdola? 5tys lekka reka nie ma, to samo tyczy sie jts tylko tam za bardzo sie nie ma co zwalic, ewentualnie skrzynia i pompa cisnienia ale tam sa inne obciazenia skrzynia tak wpierdol nie dostaje... i kazdy ma trudny wybor..
Ale skrzynia to i tak ta Pie..m32. Dwumas też jest. Jts łańcuch dodaj. Koszty mniej więcej się wyrównaja. Wiadomo mniejsze ryzyko bo mniejszy niuton. Diesel się sprzedaje bo jest duży wybór jts bardzo mały.
Dla mnie jtdm jest ok. Złego słowa nie powiem. Wcześniej miałem jtd, jtd w Gm teraz 9tka. Ale chciałem benzynę. Niestety dałem się zwieść
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
ja też złego słowa nie powiem chociaż nie mam jeszcze jtdmmam innego diesla i poprostu wiem czym to pachnie
ojciec ma durne stare punto jeszcze bo właśnie wkoncu udało mi sie go przekonać na zmiane chociaż twierdzi dalej ze mu to nie potrzebne punto 1 1.1 benzyna i ma juz praktycznie 300tyś a mówią ze takie pierdoloty nie wytrzymają 200 i co?
i nic kompletnie nic do auta nie dokładał, ja nie wiem czy świece były chociaż raz wymieniane;D a ja przez cały czas co mam 8 lat diesla w sumie do niego dużo nie dołożyłem ale to ze względu na brak zmiennej geometri, dpf, egr nie daje tu nic popalić sprzęgło jednomasowe, pompa vp... a dzisiejsze diesle mają dużoo kosztownych zabawek, jakoś sie tego nie boje bo mam dobrego mechanika co sie zna na wielu rzeczach ale jakoś mała obawa jest tak i tak.. jts to rozwinięcie felernego ts?