Witam niedawno kupiłem Belle 166 i nie sprawdziłem CD ,ostatnio wkładam płytki do zmieniarki a tu zonk...Co może być przyczyną?
Witam niedawno kupiłem Belle 166 i nie sprawdziłem CD ,ostatnio wkładam płytki do zmieniarki a tu zonk...Co może być przyczyną?
Na pewno wkładasz je prawidłowo. W tej zmieniarce wkłada się odwrotnie niż w innych, czyli etykietą na dół.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
A czy mógłbyś się bardziej wysilić??? Skąd mamy wiedzieć co jest przyczyną skoro nie napisałeś nic poza tym że nie działa?
Może nie jest podłączona, może kabel uszkodzony, może laser wypalony, może kieszeń uszkodzona, może napędy uszkodzone, może płytę źle wkładasz, może złą płytę wkładasz, może źle wypaliłeś itd itd itd......
marek230482 a może po prostu nie bądź taki nerwowy,natomiast danus77 dzięki za podpowiedź niewiedziałem ze w Alfie odwrotnie się wkłada płytki i problem mamy rozwiazany Panie marek230482 mniej nerwów
Jak można pisać że coś nie działa i czekać na pomoc zupełnie nic nie sprawdzając?
Chłopaszki kochane mam takie pytanko do Was, z jaką prędkością nagrywacie płytki z muzyką do swoich 166-óstek ? poczytałem trochę o problemie ale w 147 i nie ma jednoznacznej odpowiedzi, każdy próbuje do skutku aż trafi. W większości przypadków w 147 latają nagrane z prędkością x8, x16, a u mojej żony np. latają tylko nagrane z prędkością x48. Macie może jakiś patent na to ? u mnie oryginały śmigają bez problemu ale co nagram swoją płytkę to nie idzie. Nie wiem może zadałem głupie pytanie ale nie orientuję się w temacie.
Najlepiej zawsze najwolniej. Ale słyszałem też że zależy to od płyt. Ja nie miałem problemu z nagranymi najwolniej i na esperanza oraz tdk.
U mnie działały w miarę dobrze jedynie te nagrywane 16x. Przy wyższych prędkościach nagrywania przerywały nawet na postoju.