Cześć, czy próbował może ktoś z was montować lapmy LED do jazdy dziennej w miejscu lamp przeciwmgielnych?
Cześć, czy próbował może ktoś z was montować lapmy LED do jazdy dziennej w miejscu lamp przeciwmgielnych?
trochę dla samego faktu, a z 2 strony nie używasz za często przednich przeciwmgielnych, więc można by je w taki sposób zastpić
Ja mam ale w 156. Minimalna odległość od podłoża w moim przypadku jest utrzymana ale sprawdź czy będziesz mieć 25cm. Fotka:
![]()
Dzięki Marcin![]()
Widzę podobny temat jak przy zestawie bose.
Zamiast konkretnie i na temat, przepychanka po co, na co, czy się podoba czy nie, czy jest dobre czy nie.
Skoro pytanie jest konkretne, to znaczy, że właściciel tematu chce je założyć, raczej pytanie jak.
Też mam zamiar założyć dzienne w tym samym miejscu, tylko ja nie mam halogenów. Tylko zastanawiam się jakie. Na allegro jest mase tych zestawów i nie wiadomo co wybrać. Na pewno diody SMD, w poprzednim samochodzie takie miałem i świeciły rewelacyjnie.
no właśnie jest masę i też nie wiem, które wybrać. Problem w tym ze nie chcę za bardzo ingerować w zderzak i nacinać więc chiałbym takie lampy, które idealnie pasują w miejsce halogenów