http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-2-4...C28899175.html ktoś oglądał ?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-2-4...C28899175.html ktoś oglądał ?
było Giulietta 1.8 '83 LPG, 164 2.0TS '94 LPG, 166 FL V6 2.5 24v LPG , 159 2.0JTDm 170km
jest Mini Cooper S 170 KM, Kuga 2.5T 250KM bo benzyna musi mieć doładowanie
mysle ze wlasciciel firmy czyli user Tomek_krk![]()
Sprzedawca polecany na forum. Zagadaj do użytkownika TomekKRK i dowiesz się wszystkiego o aucie.
A mi się wydaje, że gdyby kolega chciał zapytać się o auto sprzedawcy, to by po prostu do niego zadzwonił![]()
To auto stoi już u nich dość długo(bodajże od maja), od tamtej pory cena spadła o 10000 jak się nie mylę. Dla mnie to trochę dziwne, ale może dlatego tak jest, że nie za bogate wyposażenie posiada to autko jak na pakiet Ti.
Cena nie jest "promocyjna" no i nie ma zaznaczone magiczne "bezwypadkowa"![]()
Nie oglądałem tej Alfy, bo nie podobają mi się przy niej relingi dachowe - szukałem zwyczajnie wersji bez. Ale, że jest to raczej polecana osoba ze środowiska Alfy Romeo to możesz przyjrzeć się autu bliżej.
Ja bym wolal z relingami bo wtedy auto bardziej praktyczniejsze a z tego co wiem do później ich domontowanie jest mocno problematyczne. Ale co kto lubi![]()
Wam nikt nie dogodzi... chcecie super auto za pół ceny rynkowej, a potem bedziecie pisać jaką to padake kupiliście i jak AR się psują itd... Lepiej dać więcej za auto ze znaną historią niż kota w worku w "dobrej" cenie. Szukacie aut bezwypadkowych a potem sami macie dzwona po kupnie, remontujecie i jeździcie dalej i pewnie nie rwiecie włosów z głowy z powodu lakierowanej drugi raz maski
Czego w tym aucie brakuje z wyposażenia? Jak dla mnie to BOSE bo tego nie ma... elektryczne fotele? Co kto lubi. Dla mnie to żadna wada bo poza mną nikt inny autem nie będzie jeździł
@UP
Ja po prostu dałem tylko info o tym co sam wiem na temat tego auta, bo akurat wtedy interesowałem się tym co działo się u nich, bo sam kupiłem u nich Bellę w tym okresie jak pojawiła się powyższa sztuka, a wyposażenie to już kwestia gustu i upodobań.