Od pewnego czasu mam problem ze sprzęgłem. Na początku pedał wpadł mi w podłogę i chodził bardzo lekko po pewnym czasie zrobił się twardy i sprzęgło się ślizgało. Jak troszkę spuściłem płynu odpowietrznikiem wszystko wracało do normy. Wymieniłem wyprzęgnik, troszkę pojeździłem i dalej pedał (i tu najciekawsze ) zawsze tylko podczas odpalania czasami robił się twardy i sprzęgło się zaczynało ślizgać.
Zleciłem wymianę pompki jednak mój mechanik tak zamontował pedał sprzęgła że teraz w czasie naciskania coś chrobocze i przeskakuje jakby na zawiasie i nagle pedał znajduje się w podłodze mimo że pompka jest dopiero w połowie swojego zakresu. Dlatego mam prośbę czy ma ktoś może jakiś rysunek poglądowy pedału i pompki sprzęgłą tak abym mógł razem z mechanikiem policzyć wszystkie części i sprawdzić która ewentualnie zaginęła? Drugie pytanie to czy takie problemy z wysprzęglaniem mogą być spowodowane tym zbiorniczkiem na przewodzie między pompką a wysprzęglikiem bo już wszystko wymieniłem i już brakuje mi pomysłów.