Witam . Mam problem z otwarciem bagażnika . Przy fotelu kierowcy ta "rączka" tak jak by nie do końca odbijała , a 2 sprawa że nie mam kluczyka do bagażnika ;/
Witam . Mam problem z otwarciem bagażnika . Przy fotelu kierowcy ta "rączka" tak jak by nie do końca odbijała , a 2 sprawa że nie mam kluczyka do bagażnika ;/
Zdejmij nakladke wewnatrzną progu, podnieś dywan i zobacz czy linka jest na swoim miejscu.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Nie , po prostu Poprzedni własciciel złamał kluczyk i przez to wymieniał stacyjkę , dlatego kluczyk pasuje tylko do stacyjki ;/
Qba -linka na swoim miejscu .
A jest mozliwość wykrecenia wkladki zamka od strony zewnętrznej?? Wtedy bym wstawił nowy zamek
zamek mocowany jest fabrycznie na zrywalne sruby, po odsłonięciu emblematu z zewnątrz widać zaślepki, jak je wydłubiesz to znajdziesz tam śruby z gładkimi łebkami, nawierca się je małym wiertłem , robimy w tych łebkach trzy lub cztery otwory obok siebie tak żeby można było płaskim śrubokrętem odkręcić, jak już ruszy to idzie lekko, od środka to nakrętka jast zgrzana do klapy, nie do ruszenia,chyba ze ktos wczesniej juz wymienial zamek i cos pokombinował
Ostatnio edytowane przez Cubus00 ; 15-12-2013 o 13:59
Bo podejrzewam ze innej opcji nie ma ? Wykrece tą wkładkę i kluczyk po prostu dorobię![]()
Wszystko ładnie pięknie aż łepek się ukręcił ;/ a Śrubka ani drgneła
- - - Updated - - -
Juz nawet linke odczepiłem tu przy siedzeniu kierowcy , ale nie wydaje się być zerwana ;/