Witam
mam takie pytanie (nie znalazłem konkretnej odpowiedzi ) czy nakładki na progi sportpack od sedana będą pasować do SW?
Witam
mam takie pytanie (nie znalazłem konkretnej odpowiedzi ) czy nakładki na progi sportpack od sedana będą pasować do SW?
Tak bedzę pasowac..
Jak masz jakieś w okazyjnej cenie to daj znać
I przygotuj się na fakt, że będą za krótkie względem progu, taki urok włoskiej myśli technicznej.
Reloaded jak za krótkie to podpasują czy nie ?
Pasować pasują - to te same nakładki, tylko fabrycznie nakładki są krótsze od progów. Przyłóż i zobaczysż albo przyjrzyj się komuś kto ma fabryczne nakładki na progach.
Jak kolega napisał: "fłoska" myśl techniczna... (napisane rozmyślnie przez "fy")
Aaa i zapomniałem dodać - że jak zawieszenie obniżone (np fabryczny sportpack czyli jakieś -30mm) to możesz mieć gdzieniegdzie problemy z podniesieniem samochodu - jest tak nisko że łapy podnośników kolumnowych nie przechodzą pod progami (zwłaszcza tylnymi), no i trzeba wozić 4 płytki chodnikowe ze sobą żeby było co podłożyć....
Ostatnio edytowane przez r-sokol ; 14-01-2014 o 15:46
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
Z podnoszeniem sportpacka to nie jest źle, zwykła żaba daje radę. Oczywiście Panowie od wymiany opon tego nie wiedzą i mogą popsuć
A co do długości to się zgadza - z przodu brakuje około cm do progu![]()
Masz jakiś namiar na tę firme? Warte ceny?