Witam. Mam problem ze stukaniem w przednim zawieszeniu. Auto przechodziło remont całego zawieszenia tzn wymienione są przednie dolne L + R na TRW, górne L + R na TRW, łączniki L+ R na TRW gumy stab L+ R na impergoom, oraz pare dni temu wymienialem maglownice, a coś z prawej strony nadal stuka. Stukanie objawia się na niewielkich poprzecznych nierównościach przy stosunkowo wolnej jeździe. Dodam że przy cofaniu na kostce brukowej rówież wystepuje stukanie nawet bym powiedział jeszcze mocniej. Na zaciskach hamulcowych z przodu nie mam założonych tych metalowych "drucików" dociskajacyh jarzmo - ktoś zanim kupilem pewnie przy wymianie klocków zapomnial zalozyc. Czy jest taka opcja że przez to moge miec pokrzywione tarcze i z powodu luzu miedzy klockiem a tarcza to stuka czy jak? Bo pomalu konczy mi się cierpliwość do tego stukania:/ Na trzepakach bylem, stwierdzil maglownice, maglownice wymieniłem i dalej to samo. Amory na trzepaku ok 68% jakies pomysly? Dodam jeszcze że spreżyny również całe...