Panowie mam problem taki że padł mi moduł nadwozia w MiTo kupilem inny lecz był on z innej wersji wyposażenia tj bez halogenów przednich, bez czujników PDC Blue&Me
Tempomat chyba da się zosiować reszta fabrycznie programowana jest w module. Czy znalazłby się ktoś z podkarpacia kto za drobną opłatą pożyczyłby mi na godzinke swój moduł ja dane bym sobie sczytał nadpisał w moim i stawiam flachęEw. Potrzebuję MiTo z zestawem Blue&Me halogenami, kierownicą multifunkcyjną, Tempomatem i chyba tyle jeśli komuś samochód na weekend miałby stać w garażu to nawet podjechałbym po niego i odwiózłbym go no Panowie ciężka sprawa na allegro bym zakupił jednak większość sprzedawców nie zna stanu samochodu z jakiego mieli moduł więc lipa
![]()
Próbowałem osiować to wszystko jednak sie nie da są chyba 3 typy tych modułów jednak każdy z nich jest dowolnie konfigurowany i programowany przez Alfe w fabryce po przyjęciu zamówienia. W Citroenie da sie wszystko nadpisać po osiowaniu w oprogramowaniu a w Alfie niespodziankaale trzeba sobie radzić
Pozdrawiam i dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi !! ^^