Witam,
Czy ktoś mógłby polecić radyjko do 156 przed FL do 200 zł z BT oraz USB?
Dzięki!
Witam,
Czy ktoś mógłby polecić radyjko do 156 przed FL do 200 zł z BT oraz USB?
Dzięki!
Jeżeli nie jesteś jednym z tych co placą za marke i na radiu musi być blaupunkt,sony, alpine itd to polecam firme DALCO, jeździło ze mna prawie rok, zero problemów, aux, usb, pilot, karta sd, 4x50moswet bez CD za 100 zł nowe
~ taka była piękna ! :C
Ma ładnie grać to jest jedyny wymóg
Aktualnie mam kenwood kdc-4080R ale to już bardzo wiekowe i szukam czegoś co będzie miało USB, BT lub aux.
a jak z jakością wykonania tego Dalco?
Jakto z tanią marką tragedia.. też mam radio Dalco w jednym aucie.. w tzw. wole roboczym.. radio kosztowało chyba z 80zł nowe.. ma usb, aux, sd i czyta mp3.. zdejmowany panel.. podświetlenie akurat w tym wypadku niebieskie..
Jakość dźwięku jest ok bo głośniki w tym aucie też są średnie.. ergonomia poziom zero.. guziki porozrzucane..ciężkie do naciskania takie typowe stare przyciski wewnątrz muszą być.. do głośności jest pokrętło które przy każdym dotknięciu jest wrażenie że odpadnie.. wprawdzie jeździ już 2 lata i działa dalej.. ale mimo tego to g*wno jakich mało.. w zimie jak się odpala auto po nocy to pokrętło działa jak chce.. jak przyciszasz to odgłasza.. jak odgłaszasz to nic nie robi
Zdejmowanie panelu to też inna historia.. jak auto montowałem dawałem sobie rękę uciąć że ten tandetny "dzyndzel" do wypinania radia po prostu odpadnie przy którymś razie.. odziwo nie odpadł.. ale odpinanie i tak czasem jest trudne.. że trzeba milion raz to naduszać żeby puścił zatrzask..
Po taniości polecam.. ale w alfie to kupa takie radio..
Dobre radia z bluetooth, czy sd, usb to tak okolice 300-350zł.. masz w tej cenie kilka Blaupunktów i inne marki.. osobiście w tych markach, w budżecie okolicy 350zł wziąłbym Blaupunkta Helsinki 220BT.. masz usb, aux, w panelu, bluetooth, system głośnomówiący do tel.. wszystko w jednym.. dźwięk na pewno będzie zadowalający.. wygląd tez jest ok.. jakość nie sprawi zawodu raczej.. wtyczki będą pasować wszystkie od ori radia łącznie ze sterowaniem radiem z kiery powinno pasować też.. ew. Blaupunkt Hamburg MP57 tyle że do niego trzeba dokupić kabel podpinany z tyłu żeby mieć USB.. a tak tylko aux i bluetooth..
Dołóż 100 zł i kup za 300 zł używkę alpine a będziesz zadowolony np:
Czerwone podświetlenie - http://olx.pl/oferta/alpine-cde-9882...tml#84178bd1ed
Zielone podświetlenie - http://allegro.pl/radio-samochodowe-...208340556.html