Panowie jak w temacie.. Jestem na etapie zamowienia sprzegla na ebay i tu pojawia sie problem.. Otoz na ebay za kazdym razem pisza numer klucza z dowodu dla porownania czesci itd. Patrzylem sie w Eperze jakie dokladnie kupic sprzeglo, ale juz sam zglupialem i nie wiem poprostu juz nic..
Wedlug Epera sprzeglo siedzace u mnie w aucie to: 71719088 (sprzeglo nowe - komplet)
lub regenerowane: 71722740
Czy moglby ktos z Was panowie sprawdzic i upewnic mnie w tym co sam wyszukalem ?
Naprawde opisy z ebaya poprostu mi kompletnie zamieszaly.. Czesto podawane jest, ze sprzeglo z ograniczeniem do skrzyni np 17/57 czy 16/57..
Czy poprostu to co sobie tam sprzedawcy wypisuja to jedna wielka bzdura..
Moj numer nadwozia: ZAR93700003155478
Z gory dziekuje za pomoc.
Edit:
Znalazlem ofrte sprzegla Sachs. Numer 3000951378. Wedlug opisu sprzedajacego pasuje to sprzeglo rowniez do mnie. Po wygooglowaniu numeru dostalem wyniki, ze sprzeglo pasuje do alfy gt 150 KM jtd, do ts 1.8 itd.. Moglby prosze ktos z osob majacych pojecie zerknac na to ?? Numery OE podane przed sprzedajacych odpowiadaja numera z epera, ale te ich opisy.. Alfa stoi na parkingu i musze w poniedzialek zanowic sprzeglo, a wizyta w sklepie nie wiele mi pomoze bo "szkopy" pytaja zawsze o numery z dowodu a numery nadwozia im nic nie mowia.. Inne czesci dobierali mi poprostu po roczniku i silniku..