Dzień dobry!
Wiem, że radomale może jakieś info n/t tego wozu: http://allegro.pl/show_item.php?item=4272357163
Będę wdzięczny! Michał
Dzień dobry!
Wiem, że radomale może jakieś info n/t tego wozu: http://allegro.pl/show_item.php?item=4272357163
Będę wdzięczny! Michał
Pytanie brzmi, po co zmieniać fotele, kanapy przy 140kkm? Fotele w tym samochodzie nie są od wersji TI. Podrobione tablice rejestracyjne, tyle mogę powiedzieć na pierwszy rzut oka. Wiadomo że nie ma co teoretyzować nie oglądając samochodu na żywo ale gdybym miał strzelać to fotele zostały wymienione bo boczne poduszki wystrzeliły...
Żeby nie było, nie jestem specem, ale:
- te fotele, oprócz nich wszystko się zgadza co do wersji TI? Bo moze facet się pomylił i to nie jest TI tylko kastomowa inna wersja?
- co jest nie tak z tablicami?
- progi są ori?
A cena? Adekwatna?
Kierownica oraz felgi są od wersji TI, nie wiadomo czy samochód ma czarną podsufitkę bo tego na fotkach niestety nie widać. Generalnie wygląda na TI ze zmienionymi fotelami. Co do ceny ciężko określić bo polift z vką to rarytas.
Tą Alfę już "obgadaliśmy" na forum. Ogólnie jest to jakaś "poskładania" wersja Ti bo fotele standard ale podobno istniała taka możliwość by zamówić takie do TI ale ile w tym prawdy...?? Klapa bagażnika jest z przedlifta więc trzeba sprawdzić czy nie dostała strzała no i zawieszenie jest założone standard/nie obiżone. Wg mnie w tym przypadku to "TI" pozostało tylko z nazwy![]()
Z tego co pamiętam tą Alfę oglądał kolega magil , jeśli mnie pamięć nie myli dosyć dobrze wypowiadał się na temat tego auta![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Haha, widzisz nie zwróciłem uwagi na zdjęcia niżej w aukcji... oglądałem tylko załączniki do ogłoszenia... Mniejsza z tym. Z rarytasem chodziło mi o to że ciężko dorwać sztukę poliftową z vką pod maską, za granicą mają wysokie ceny, w polsce to neisamowita rzadkość...