Jaka powinna być maksymalna wartość przepływu powietrza przy maks obrotach na drugim biegu, 1.6 TS
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
Jaka powinna być maksymalna wartość przepływu powietrza przy maks obrotach na drugim biegu, 1.6 TS
Bo sprawdzałem przeplywke i pokazało mi 261kg
Ostatnio edytowane przez sebastian-wro ; 25-07-2014 o 21:38
test do odcięcia na postoju powinien pokazać 408 kg/h......
Robiłem podczas jazdy ale pewnie wartość powinna być ta sama, no to przeplywka jest kaput.
Po wsadzeniu innej przepływki test tez pokazał 261 co jest nie hallo?
U mnie przy 6krpm i 120km/h przepływomierz pokazuje 297,9, a wydaje mi się, że mam sprawny.
408 to maks co pokazuje na wykresie, nie Wiem sam mi znowu pokazało 261 to co ta przeplywka tez padnięta? Można to jakoś inaczej sprawdzić mam gwarancję rozruchowa i chce mieć pewność że 100 nie poszła w błoto. Przy starej przeplywce auto nie miało mocy powyżej 120 km/h teraz wszystko jest jak dawniej, rzeskosc auta wróciła ale test do odcięcia nie wskazal 400 kg
no dobrze tylko gdzie logi z tego testu....
na szybkiego co mialem na kom jutro moge zrobic porzadnie tak jak potrzeba . bo dawno nie kasowalem katalogu fesa i mam juz tyle plikow ze sma nie wiem co jest co, wstawie logi nie screny.
rozgrzany dobrze silnik i na postoju do konca czy na jakims biegu czy jak chcesz![]()
p.s
przeplywomierz wymieniony na uzywke bosha
przepustnica wyczyszczona
filtr powietrza wymieniony
reset parametrów zrobiony
prosze bardzo kolego , rozgrzany silnik na postoju
http://www.sendspace.pl/file/7732e9cb1955e668ebf611b