2.4 JTDM 200km (manual)
witam, od jakiegoś czasu moja lolitka zaczela dziwacznie wyc przy predkosci od 70 do 120 +/- bieg jest bez znaczenia dzieje się tak również przy wysprzęglonej skrzyni :/ nie mam pojecia co to może być, na poczatku myslalem ze moze koła piszczą ale pozamienialem i bez zmian, sprawdzilem zbierznosc- tez jest ok..
co dziwne przy skrecie w lewo odglos ustaje a przy skrecie w prawo nasila sie :/ nie sprawdzalem jeszcze stanu oleju w skrzyni ale silnik z kazdej strony jest kompletnie suchy wiec zadnych wyciekow raczej niema.
jak ustawiali mi zbierznosc w aso to rozpedzali kola i odglos dobiega wlasnie jakby ze skrzyni ale nie sprawdzili dokladnie dlatego tez zglaszam sie z prosba do was forumowicze.
Dodam jeszcze że mam wrażenie jakby to bylo od momentu kiedy zmuszony bylem jechac polna droga i w ktoryms momencie najechalem na jakis kamien czy cos wystajacego prawa strona.. zdejmowalem dolna oslone i nie widac tam nic zeby sie wgielo czy chociazby zarysowalo, na oslonie tez nie pozatym tak nisko moglby byc tylko wahacz ktory i tak byl do wymiany wczesniej i juz jest wymieniony..