Witam,
zakupiłem komplet felg stalowych na zimę, nie mam pojęcia jakie śruby powinienem do nich kupić. Czy ktoś z forumowiczów jest w stanie podać mi ich dokładne wymiary? Z góry dziękuję![]()
Witam,
zakupiłem komplet felg stalowych na zimę, nie mam pojęcia jakie śruby powinienem do nich kupić. Czy ktoś z forumowiczów jest w stanie podać mi ich dokładne wymiary? Z góry dziękuję![]()
Dzięki pneumat, w takim razie podjadę do wulkanizatora, żeby nie ryzykowaćChciałem mieć satysfakcję i samemu zmienić koła w garażu
![]()
śruby do felg stalowych do mito mają wymiary Mx12x1,25x22 Klucz RS KE SW17 (Śruba, Stożek 60stopni)
Orginalne śruby z alum alfy podchodzą do stalówek GM dokładnie Astra III Vectra C oraz do oryginalnych Alfy długośc oki sprawdzone
Śruby do felg alu mają łeb stożkowy, a do felg stalowych powinny mieć soczewkowy. w praktyce te od alu można założyć do stalówek ale na odwrót już nie
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Święta Racja
Tylko ze do stalówek alfy i do alum zakładają te same śruby
oszczędności ???
Próbowałem odkręcić śruby, są na tyle zapieczone, że z moim kluczem bez interwencji wulkanizatora i tak się nie obędzieW każdym razie dziękuję bardzo za odpowiedzi!