Jestem Mateusz, pochodzę z malutkiej miejscowości obok Bielska-BiałejZacznę może od tego, że dziś spotkała mnie naprawdę przyjemna sytuacja (dlatego właśnie trafiłem tutaj). Byłem na zakupach w jednym z centrów handlowych w Bielsku, i po wyjściu na parkingu czekała mnie ulotka alfaholików za wycieraczką - nawet nie wiecie ile ktoś sprawił mi radości
Od razu pomyślałem sobie, że przyjeżdżając w Golfie czy innym Mercedesie coś tak niesamowicie pozytywnego nigdy by mnie nie spotkało! Jestem kierowcą rajdowym, samochody są mi niesamowicie bliskie i chyba nigdy przy zakupie nie będę patrzył przyziemnie i rozsądnie
Dla mnie auto musi mieć to coś i już z daleka "puszczać" do pasjonata oczko
Mój nabytek to Alfa 147 z 2003 roku, i choć już kilka awarii za mną
każda przejażdżka tym samochodem jest dla mnie czystą przyjemnością (czy ktoś z Was wstawał już o 4 nad ranem żeby pośmigać sobie po pustych ulicach słuchając ulubionej muzyki?
). Poza tym, jak to mawiał Jeremy Clarkson - ktoś kto nigdy nie posiadał Alfy, nie może nazywać się prawdziwym fanem motoryzacji
Naprawdę miło mi zagościć w gronie osób postrzegających motoryzację nieco inaczej niż reszta kierowców (w mega pozytywnym tego słowa znaczeniu)
A dzisiejszy dzień na parkingu będę sobie przypominał zawsze mając te nieco mniej pozytywne dni
Pozdrawiam!