Witam
Mam pytanie chciałbym zrobić polerkę lakieru żeby zlikwidować kilka rys z auta. Sądzicie że warto robić to przed zimą, czy poczekać do wiosny ? dzięki za odp . pozdro![]()
Witam
Mam pytanie chciałbym zrobić polerkę lakieru żeby zlikwidować kilka rys z auta. Sądzicie że warto robić to przed zimą, czy poczekać do wiosny ? dzięki za odp . pozdro![]()
jakbys chciał fajnie błysku nadac i fajnie zabezpieczyc polecam"FAST WAX" Z FIRMY PRESTA,według mnie fajny srodeklaliernicy czesto po polerce stosują to,tych co znam
,156 tym traktowałem gt teraz tez
,A6 Z "Zapuszczonym"lakierze nawet dało rade i to recznie,a co efektu na gt luknij w moim temacie foto tyłu jest po tym.
dzieki za odpowiedzi
piszę z Łodzi orientujecie jaka cena za polerkę dobrej jakości ? Mi głównie chodzi o zniwelowanie kilku rys z drzwi sądze że polerka załatwi sprawie i obejdzie sie bez lakierowania.
Pozdro
w Łodzi masz chyba jakiegos speca ,na usługi w bazarze luknij,jak płytka rysa to zejdzie,i jeszcze od koloru zależy
Kolego, mi we Wrocławiu we Flesh Car za polerkę całego auta krzyknęli 500 zł - profesjonalnymi środkami, które ingerują w lakier, robota cały dzień, woski itp., nie jakieś pasty tempo i półśrodki. Myślę, że cena jest rozsądna jeśli masz lakier w stanie wymagającym interwencji. Co do czasu w jakim chcesz to zrobić to jak najbardziej przed zimą warto - zabezpieczą Ci lakier, rdza nie będzie miała pola do popisu![]()
Rdzy nie mam ani grama chodzi tylko o usunięcie rys![]()
W Łodzi w eRBe za 160 zł zrobią Ci cały valeting - umyją wszystko dokładnie, zaglinkują, zakonserwują również plastiki i zrobią polerkę do tego sprzątają w tej cenie również wnętrze, nałożą wosk - więc warto.
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...ml#post1541406 hasik a ten temat widziałes?