jutro jadę po tylną klapę i zderzak z park-tronikiem czy są jakieś istotne różnice w tych elementach miedzy rocznikami ?![]()
jutro jadę po tylną klapę i zderzak z park-tronikiem czy są jakieś istotne różnice w tych elementach miedzy rocznikami ?![]()
Otwieranie poprzez logo / znaczek zamiast przyciskiem w kabinie ( starsze roczniki )
http://www.forum.alfaholicy.org/159_...ej_klapie.html
i to wszystkie zmiany czyli otwieranie klapya widzisz nawet nie zwróciłem uwagi rzeczywiście trochę to jest denerwujące z tym przyciskiem miedzy oświetleniem kabiny , zderzak bez zmian ?
Ostatnio edytowane przez madmaxwro ; 10-02-2015 o 22:46
Zderzaki z tego co wiem nie różnią się niczym, ewentualnie ilością fabrycznych otworów na rurę![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Hmmm no okMyślałem, że dodanie znaczka-otwieraczka było tylko w sedanie, bo SW miało to od początku.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
dziękuje wszystkim za pomoc szczególnie Bocianowiza szybka reakcje ,części zakupione zderzak z jednym otworem na wydech i klapa z otwieraniem w logo
pochwale się tez ze dzisiaj odebrałem tablice i ma taki nr :
![]()
potrwa jeszcze chwila lakierowanie poskładanie itd
Ostatnio edytowane przez madmaxwro ; 11-02-2015 o 23:09
Ladnie Ci sie trafilo z rejestracja![]()
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 8V 163KM | 345Nm
Alfa Romeo MiTo 1.4 TB 155km