Panowie dajcie mi jakieś rady co mam zrobić z tym tematem bo dziś otworzyłem maskę a tu pełno mysich bobkow o tym ze nalane już nie wspomne boję się że mi kable pogryza albo węże:/
Wyklepane gumowym młotkiem przy użyciu Tapatalka
Panowie dajcie mi jakieś rady co mam zrobić z tym tematem bo dziś otworzyłem maskę a tu pełno mysich bobkow o tym ze nalane już nie wspomne boję się że mi kable pogryza albo węże:/
Kup trutkę albo kota?
A potem zdechnie gdzieś i smród za mną będzie szedł, odpada. Mam psy z kota nawet futerka by nie zostało
u mnie w 145 jak były mrozy to kot sobie sypiał pod maską. Miał ciepełko jak wracałem z pracy![]()
Może być np rumianek taki w saszetkach?
Miałem taki sam problem. Żadne rumianki, liscie pomidorów i cytryny nie pomagaja. Probowałem wszystkiego. Jedyne co mozesz zrobic to stawiac samochód na wolnej przestrzeni, a jeśli musisz w garazu to kup pół kilo kiełby i gips. Obtocz plasterki kiełbasy w gipsie i rozłóż po całym garażu. Na drugi dzień tylko uważaj, żeby o denaty nie potknąć sie.![]()
pułapka na myszy jesli w garazu trzymaszobok samochodu postaw,po 2 w srodku na dywaniku postaw boi pewnie kuz masz je w srodku tez
)),po 3 pod maske pułapke schowac w dogodnym miejscu ale przymocowac jakims drutem i pamietac sprawdzic przez nocą
),jesli masz alarm jest ryzyko ze załączy sie jak upoluje pułapka
))))))mi tak w ravce załączał sie
)2 dni i rodzina mysia poszła do ziemi
)))))
Autko stoi pod chmurką niestety