Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Temat: Zmiana koloru GT (2 kolory)

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romer GT

Domyślnie Zmiana koloru GT (2 kolory)

Witam, zastanawiam sie nad zmiana koloru mojej Alfy GT ktora w tej chwili jest koloru szarego
    chcialbym zmienic kolor na czarny oraz dodatkowo mocno czerwony (kolor krwi)
    zastanawiam sie nad tym ktore elementy zrobic czerwonymi aby samochod prezentowal sie najlepiej
    kolorowanie calych zderzakow nie jest wedlug mnie dobrym wyjsciem zastanawiem sie nad pomalowaniem na przednim zderzaku tylko elementy grila (plastiki) a reszte na czarno ale nie mam pojecia jak farba trzyma sie na plastikach bo jestem tepy pod tym punktem, lusterka na czerwono, moze klamki, klapa baku niewiem do konca prawdopodobnie progi na czerwono problem jest z tylu bo nie mam pomyslu jakie elementy zmieszac

a co myslicie nad umieszczeniem na: masce lub na dachu duze czergone logo samego weza ze znaczka i malutkie odpowiedniki na drzwiach pod lusterkami zastanawiam sie tez na czerwonych literach GT gdzies w dolnymm rogu (srodek samochodu) na drzwiach
    szkoda ze nie ma jakiejs strony lub programu do projektowania tych rzeczy zeby mozna bylo zobaczyc jak sie to prezetuje

jezeli macie jakies pomysly lub uwagi chetnie sie z nimi zapoznam
    Pozdrawiam

Użytkownik Fachowiec Avatar slavol
    Mieszka w
    Chodzież
    Auto
    Ford

Domyślnie

Coś czuję że zaraz Cię zwyzywają od agrotuningu. Sam też sceptycznie podchodzę do takiej cepelii. Za dużo tego, jakieś akcenty nieraz wyglądają fajnie ale łatwo przegiąć i wzbudzać śmiech zamiast podziwu.
    Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Mamy pomysł... sprzedaj i kup golfa albo calibrę. Alfy i tak są już obiektem drwin i niewybrednych dowcipów, więc okaleczanie ich wyglądu jest całkowicie zbędne.
    Ostatnio edytowane przez Belfer ; 02-04-2015 o 20:26 Powód: Literówka

Użytkownik Fachowiec Avatar ris
    Mieszka w
    KRK
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał slavol Zobacz post
    Coś czuję że zaraz Cię zwyzywają od agrotuningu. Sam też sceptycznie podchodzę do takiej cepelii. Za dużo tego, jakieś akcenty nieraz wyglądają fajnie ale łatwo przegiąć i wzbudzać śmiech zamiast podziwu.
    Dokładnie albo czarny albo czerwony - inaczej będzie wyglądał jak by go na szrocie z cześci składał.
    ps.
    A obecny kolor tez jest ładny

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romer GT

Domyślnie

Cytat Napisał ris Zobacz post
    Dokładnie albo czarny albo czerwony - inaczej będzie wyglądał jak by go na szrocie z cześci składał.
    ps.
    A obecny kolor tez jest ładny
    faktycznie chyba przesada i skutecznie wyleczylo mnie wasze zdanie
    dlatego wlasnie zapytalem i jestem wdzieczny
    wiec zostaje do wyboru czarny lub obecny szary bo czerwony po calosci mi nie pasuje

Cytat Napisał Belfer Zobacz post
    Mamy pomysł... sprzedaj i kup golfa albo calibrę. Alfy i ta już są obiektem drwin i niewybrednych dowcipów, więc okaleczanie ich wyglądu jest całkowicie zbędne.
    uwaga godna 13 latka ale nie szkodzi chociaz slavol oraz ris pomogli mi sie ogarnac a ty troche mnie rozsmieszyles

Użytkownik Znawca Avatar Luck
    Mieszka w
    KRA KNS
    Auto
    AR9 1,8 MPI LPG + Julka 1,4 TB

Domyślnie

Daj sobie kameleon jak już chcesz kilka kolorów

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał sersko Zobacz post

uwaga godna 13 latka ale nie szkodzi chociaz slavol oraz ris pomogli mi sie ogarnac a ty troche mnie rozsmieszyles
    Pytając o zdanie dostałeś odpowiedź... Jeśli Ci się nie podobają czyjeś poglądy, to nie zakładaj takich tematów albo licz się z krytyką i nie wyjeżdżaj z uwagami niskiego lotu.
    Co do wieku to właśnie w gimnazjum mają takie "gusta" ale na szczęście tylko nieliczni...

Użytkownik Fachowiec Avatar ris
    Mieszka w
    KRK
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał sersko Zobacz post
    faktycznie chyba przesada i skutecznie wyleczylo mnie wasze zdanie
    dlatego wlasnie zapytalem i jestem wdzieczny
    wiec zostaje do wyboru czarny lub obecny szary bo czerwony po calosci mi nie pasuje

No to fajnie, że się rozmyśliłeś - lepiej zainwestować w polerkę obecnego koloru !
    Czarny jest ciężki w utrzymaniu mały deszcz i myjnia, kałuża i znów myjnia.

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romer GT

Domyślnie

Cytat Napisał Belfer Zobacz post
    Pytając o zdanie dostałeś odpowiedź... Jeśli Ci się nie podobają czyjeś poglądy, to nie zakładaj takich tematów albo licz się z krytyką i nie wyjeżdżaj z uwagami niskiego lotu.
    Co do wieku to właśnie w gimnazjum mają takie "gusta" ale na szczęście tylko nieliczni...
    jezeli mowisz mi ze mam sobie kupic golfa albo calibre to nie jest to odpiwiedz w temacie i nie wiedzialem ze tak ci gul skoczy ze od razu mi walisz z ostrzezenia a zaraz bana dostane a calibre mozesz kupic sobie sam przyjacielu

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

czerwonyskłamałbym jakbym napisał ze czarny fajniejszy