Witam, mam zamiar kupić alfe 156, znajomy ma sedan, 1.9jtd M-jet 16v 140km, sportowe obnizone zawieszenie, alusy 17, pelna elektryka, ogolnie w bardzo dobrym stanie, 2003rok . Ile według was wart jest taki samochód? poprosze o pomoc
Witam, mam zamiar kupić alfe 156, znajomy ma sedan, 1.9jtd M-jet 16v 140km, sportowe obnizone zawieszenie, alusy 17, pelna elektryka, ogolnie w bardzo dobrym stanie, 2003rok . Ile według was wart jest taki samochód? poprosze o pomoc
Samochód wart jest tyle ile ktoś zapłaci. Możesz sobie z allego wyciągnąć średnią podobnych modeli
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
Od 10 to 14 tyś PLN
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
Z tego roku napewno ma i podłogę i progi chyba że jakiś dzwonek był. Prędzej gniją w bagażniku i z przodu za nadkoloami oraz podłużnice ale to raczej starsze egzemplarze. A z tą cena to bywa różnie, ja swoją wystawiłem za 11 tys i cisza jest.
Oj oj oj to zależy w jakim stanie technicznym.Jak wiadomo Alfa Romeo 156 ( i nie tylko) to bardzo tanie auta używane w stosunku cena-komfort , ale mają nie najlepszą opinie przez to ceny są dość atrakcyjneOpinie mają dlatego gdyż jakiś Wiesiek z wioski jeździ po polu , zawieszenie padnie kupi wachacz za 50 zł i myśli że pojeździ 20tys km okazuję się że przejdzie 1 tys i klnie jak szewc na to auto i to idzie w eter.Jest to jedyne auto bynajmniej dla mnie które ma duszę.Albo to auto kochasz albo nienawidzisz.Na zakończenie powiem że egzemplarze są tanie ale później trzeba w nią masę serca i troszkę kaski włożyć , aby autko ogarnąć.