Witam mam parę krótkich pytań odnośnie alfy GT 2006r
1. Czy jest jakiś przycisk który składa lusterka zew ??? czy są one składane elektrycznie
2. Jak zmienić język na wyświetlaczu (przy liczniku) .Mam ustawiony Niemiecki ???
pozdrawiam
Witam mam parę krótkich pytań odnośnie alfy GT 2006r
1. Czy jest jakiś przycisk który składa lusterka zew ??? czy są one składane elektrycznie
2. Jak zmienić język na wyświetlaczu (przy liczniku) .Mam ustawiony Niemiecki ???
pozdrawiam
AD2. Po prawej stronie kierownicy masz przycisk MODE, klikasz i następnie strzałkami wybierasz opcje: język (podejrzewam, że po niemiecku będzie to SPRACHE), potwierdzasz to znów przyciskiem MODE i wybierasz interesujący Cię język.
1. ni ma taki opcji
2. w sumie jak wyżej
http://aftersales.fiat.com/elum/Mode...part_number=#1
![]()
Dziękować
jeszcze jedno jak ustawić radio żeby włączało się i wyłączało po uruchomieniu silnika i gasło po zgaszeniu.???
Wstawia się to w opcjach radio. Dokładnie nie pamiętam ale można wybierać pomiędzy czasem 0 a 20 min od zgaszenia. Opcja ta to chyba ING TiME. Po wybraniu 0 gaśnie po zgaszeniu
Dzięki
Byłem u mechanika dzisiaj i facet mi mówi że w GT JTD jest wadliwy kolektor ssący i przez to auto nie ma pełnej mocy???Ma rację
Nie.
dlaczego nie?
Teraz czytałem i sa wadliwe .Regeneracja 450 a nowy 750 zł i ponoc usterka powraca po 3-4 latach
Kolektory z klapkami (bo o tych mówisz) pojawiły się w JTDkach w 159, w poprzednich modelach nie miały klapek i nie było co w nich regenerować![]()