Witam,
mam zamiar wymienić radio Cd zamontowane w alfie na wersje po lifcie z obsługą MP3(bez nawigacji) czy będzie pasować? Potrzebne są jakieś przeróbki?
Proszę o pomoc bo mogę okazyjnie kupić, a nie wiem czy podejdzie.
Witam,
mam zamiar wymienić radio Cd zamontowane w alfie na wersje po lifcie z obsługą MP3(bez nawigacji) czy będzie pasować? Potrzebne są jakieś przeróbki?
Proszę o pomoc bo mogę okazyjnie kupić, a nie wiem czy podejdzie.
nie lepiej dokupić cyfrową zmieniarkę mp3? U mnie mp3 oryginalny sprzęt czyta tak sobie
U mnie mp3 z płyty odtwarza super. Nie mam się do czego przyczepić. Może tylko to, że jest lekki szum przy dużej głośności i ustawieniu equalizera na "jazz". A cyfrowe zmieniarki – słyszałem, że nie grzeszą jakością. Wejście AUX-IN to tylko do puszczania sobie audio-booków.
Ostatnio edytowane przez jahu ; 07-08-2015 o 14:52
u mnie słabo z mp3, przycina w trakcie, niektóre utwory raz czyta, raz nie, najgorzej z utworami pod koniec płyty także będę zmuszony zamontować zmieniarkę
no właśnie ja się zastanawiam nad wyborem, z tego co się zorientowałem są 4 do wyboru: Xcarlink, Yatour, Dension i Nvox
Która najlepsza?
witam panowie
też zamierzam kupić coś pod aux in i zastanawiam się nad takim czyś tylko nie wiem jak z jakością będzie:http://allegro.pl/new-zmieniarka-usb...102859895.html
Myślałem też o zmieniarce... i nie wiem jakie rozwiązanie lepsze...co myślicie o zmieniarce którą zaproponował soczek 22??