Panowie taka sprawa, wypadła taka oto cześć jak jest na zdjęciu poniżej, znalazłem to pod lewym przedni fotelem, ktoś wie gdzie to zamontować ?
![]()
Panowie taka sprawa, wypadła taka oto cześć jak jest na zdjęciu poniżej, znalazłem to pod lewym przedni fotelem, ktoś wie gdzie to zamontować ?
![]()
nie jest to przypadkiem uchyt od podnoszenia maski? albo dzwignia od pompowania fotela?
Na pewno nie jest to rączka otwierania maski.
Dobrze byłoby zrobić zdjęcia z kilku stron bo w tej chwili wygląda jakby mocowanie elementu było sfotografowane... a przecież jeśli już to ktoś wiedziałby jak to wygląda z "zewnątrz".
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
a nie ma na tym jakiegoś oznaczenia, numeru? przyznam się że pierwszy raz coś takiego widzę. na myśl przychodzi mi tylko to że to może być coś z wnętrza fotela odpowiedzialne za profilowanie jego wyglądu?! Fotel masz sprawny? Włącz nagrywanie w telefonie z lampą i wsadź pod fotel najlepiej pod oba i porównaj.
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!
Mam jeszcze dwa takie zdjęcia, numer jakiś na tym jest, ale jaki to nie wiem bede w garazu to spisze. Fotel sprawny, nurkowalem pod fotel ale nic tam nie widać.
A nie jest to zaślepka od pasa bezpieczeństwa ?
Napisane z komóreczki!