Mam taki dziwny problem.Gdy na dworze jest w miare ciepło termometr pokazuje dobra temperature na zewnątrz.Ale dziś gdy w dzien było minus 7 stopni termometr pokazywał temerature -2....Nie wiem gdzie jest czujnik bo może on coś jest uszkodzony..
Mam taki dziwny problem.Gdy na dworze jest w miare ciepło termometr pokazuje dobra temperature na zewnątrz.Ale dziś gdy w dzien było minus 7 stopni termometr pokazywał temerature -2....Nie wiem gdzie jest czujnik bo może on coś jest uszkodzony..
Czujnik temperatury to ten dzyndzel pod lusterkiem bocznym od strony kierowcy
Wyryte rantem felgi
Tak już do tego doszedłem...NIestety dziś jest na dworze -9 a w samochodzie pokazuje max -4.Żadne czyszczenie ani nic nie pomaga.Jak go potrę palcem temperatura co prawda podchodzi ale żółwim tempem..
Jak go podgrzejesz to wiadomo że pójdzie do góry temperatura. Pewnie czujnik siadł. Kiedyś czytałem że tam jest zwykły termistor więc pewnie wystarczy przelutować ale niestety nie wiem jak to w środku wygląda
Wyryte rantem felgi
Miałem ten sam problem, rozwiązanie? nowy czujnik. Teraz pokazuje temperature mniej wiecej taka jaka jest wskazywana na termometrze okiennym