witam,
pytanie może banalne, ale jaki zimowy płyn do spryskiwacza - nie - śmierdzi, nie chodzi mi tu o tu o zapach super fiołkowy ,
po prosu niech niech nie śmierdzi siniakiem, eksperymentowałem juz różnymi sonaxami itp , poddaje sie
doradzcie
witam,
pytanie może banalne, ale jaki zimowy płyn do spryskiwacza - nie - śmierdzi, nie chodzi mi tu o tu o zapach super fiołkowy ,
po prosu niech niech nie śmierdzi siniakiem, eksperymentowałem juz różnymi sonaxami itp , poddaje sie
doradzcie
Ja w tym roku w ramach eksperymentu kupiłem koncentrat 1Z Einszett i to był strzał w dziesiątkę. Nie czuć go w ogóle w kabinie, zapach ma niedrażniący - lekko chemiczna cytryna. Można rozcieńczać zależnie od pogody przez co ma dobrą wydajność i co najważniejsze nie zostawia żadnych śladów na lakierze i bardzo dobrze domywa cały brud (aż za dobrze, bo zmył mi niewidzialną wycieraczkę).
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Ja w tym roku kupilem koncentrat 30l plynu zimowego na alle.. Minus taki ze sprzedaja tylko firma. Zapach dostajacy sie do kabiny jest bardzo delikatny, minimalnie wyczuwalny.
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
kolekszy , chyba wyczaiłem na alle ten płyn. Chyba o to chodzi z tym, że sprzedają tylko firmom, że płyn jest na metanolu. Ale w treści aukcji jest też odnośnik do wersji dla indywidualnych na etanolu, zastanawiam się czy nie kupic skoro mówisz, że nie śmierdzi, bo mam juz dość wyłączania nawiewu po spryskaniu, masakra.
próbowałem juz najlepszych płynów (shella wprawdzie nie) , a ta wersja dla indywidualnych wychodzi w cenie płynu z biedry, poniżej 14 zł (82 zł za 6 baniek 5L)
pytanie tylko czy wszystkie płyny można stosować do ksenonów ? bo jesli nie to zostaje ten shell za 35 zł za baniak![]()
Dynamic z Kauflandu
Lato i zima - u mnie się sprawdza.
Kiedyś coś z Auto-Land'u.
Lata temu z BP - nie wiem jak teraz ale kiedyś to był jeden z lepszych płynów. Przy -20 i natrysku na szybę przy prędkości >90km/h nie zamarzał i działał jak letni. Teraz nie wiem.
Ogólnie płyny na stacjach są drogie.
to ja tam tylko w opcji - odradzam
czytalem ze sonax xtreme robi robote - nie robi, ani letni ani zimowy, pozostawały mi takie mazy na lakierze ze caly zbiornik poszedl w podloge bo szkoda mi bylo lakier zajeżdżać z zimowym podobnie - moze trafilem jakies ferelne baniaki, ale nie polecam
147 powodów do zadowolenia
Maro1500 , co to kts?![]()
Stacja paliw pogotowia