Cześć otóż mam mały problem z nagrywaniem płyt do 147 z 2002 roku
nagrywałem w wielu programach z różnymi prędkościami i nie ma szans żeby odtwożyć cokolwiek
jednak mam kilka płyt które nie były nagrywane przezemnie i elegancko grają
pomóżcie
Cześć otóż mam mały problem z nagrywaniem płyt do 147 z 2002 roku
nagrywałem w wielu programach z różnymi prędkościami i nie ma szans żeby odtwożyć cokolwiek
jednak mam kilka płyt które nie były nagrywane przezemnie i elegancko grają
pomóżcie
nagrywasz zamknięte cd audio? całe życie nero, zawsze działa wszędzie, cd-r sony
...
tak jest cd audio próbowałem z przerwami 2s i bez nero próbowałem
+w mondeo mk4 mi elegancko gra
płyta która gra bez zastrzeżeń to Verbatim
spróbuje z markową płytą może ruszy
Proponuje wyczyścić laser..wszystko będzie czytać.przerabiałem temat.
Ja wchodzę w Nero klikam audio cd wybieram szybkość najmniejsza, szybkość odczytu też i wszystko dziala.
Okej wyczyszczę laser dzięki.
Przywracam temat.
Panie/panowie mam juz dość tego radia normalnie dotychczasowo nagrane płyty śmigają aż miło nagrałem dzisiaj 8 płyt (jedną ścieżkę)i co nie wiem normalnie nagrywałem jak poprzednio najpierw 4x nie działa kolejno 8x 16x itd nic firma ta sama co działające płyty,nagrywane tą samą nagrywarką czyściłem laser i dupa.
Teraz wychodzę z tematem jakie radio do nagłośnienia bose polecacie(oczywiście z usb bądź AUX) bo chyba czas się rozstać ze starym radiem,no chyba że jakoś zaradzicie.
Ja nagrywam standardowym programikiem Windows Movie Player i nawet na najtańszych kauflandowskich płytach K-Classic wszystko śmiga, a nagłośnienie też BoseCzasami może najprostsze rozwiązanie okaże się najlepszym
W poprzednim aucie z radiem JVC jak nagrywałem programem Nero też mi nie chciało czytać.
---
U mnie chwilowo mam radyjko JVC kd-G301 z dolutowanym przeze mnie wejściem na aux. Stare radyjko już dosyć, ale srebrne więc nie rzuca się aż tak w oczy, ale wiadomo że wyglądać tak ładnie jak oryginalnie to nie będzie. Ogólnie dźwięk jest lepszy niż z ori radia. Jak chcesz mogę Ci podrzucić fotkę jak to radio u mnie wygląda.
Ostatnio edytowane przez luki041 ; 14-04-2016 o 09:05
Dzięki za liczne odpowiedzi,nie miałem czasu tutaj zaglądać jednak zaraz po napisaniu posta dorobilem sobie AUX a że mi cd padło zmostkowalem na stałe auxa +znalazlem stary kabel jack 3.5 dorobilem i powiem szczerze że jakość jest nawet troszkę lepsza niż cd +lepiej bassi
- - - Updated - - -
+kabel wprowadziłem pomiędzy schowkiem i uchwytem na kubek kabel nie koliduje z szufladami każdemu polecam przerobienie na aux