Czy może ktoś porobić zdjęcia jak mocowany jest stelaż pod zamieniarke? Zamówiłem zmieniarke lecz zapomniałem o stelażu xD, i potrzebuje zdjęć jak ten stelaż jest montowany. Chodzi o tą półkę nad akumulatorem.
Czy może ktoś porobić zdjęcia jak mocowany jest stelaż pod zamieniarke? Zamówiłem zmieniarke lecz zapomniałem o stelażu xD, i potrzebuje zdjęć jak ten stelaż jest montowany. Chodzi o tą półkę nad akumulatorem.
Masz navi? Jeżeli tak to nie potrzebujesz żadnego stalaża bo zmieniarka wchodzi między czytnik navi a akumulator.
Zle mnie zrozumiałeś mam całe pudło plus stelaż z zmieniarka bez navi ale potrzebuje zdjęć z mocowań tej całej płyty na której montuje całą tą skrzynkę z zamieniarka/navi.
To jest przykręcane do podłogi i boku. Nie do żadnej płyty. Albo też nie wiem o co Ci chodzi.
Mam już fotkę(zapożyczone od StRuS_166) i już tłumaczę o co chodzi.
NR1. To już mam zakupione
NR2. O ten stelaż mi chodzi jak on jest montowany? Najlepiej jak ktoś ma zdjęcia, będę bardzo wdzięczny za pomoc.
![]()
Ostatnio edytowane przez Szerszen2015 ; 27-04-2016 o 14:22
To Ty masz tylko pokrywkę, a potrzebujesz stelaż. A tak jak pisałem mocowany jest na śruby na dole (po obu stronach aku) i do nadkola (za aku). Nie bedę Ci teraz wybebeszał wszystkiego dla zdjęćposzukaj części na ale to zobaczysz.
Wystarczy bardzo pomogłeś bo mam właśnie pokrywę z zmieniarka a ten stelaż działa jako masa żeby zmieniarka działała tak dobrze czaje?
Tak.
I ostatnie pytanko mocowanie na dole koło akumulatora tego stelaża jest na śruby i powinienem mieć tam nagwintowane ?
Tak. W ściance też