Próbował ktoś kiedyś wsadzić maskę od 159 do swojej 159 SW ? ;-) ? Chodzi mi o wsadzenie jej do środka - dla sprostowania.
Próbował ktoś kiedyś wsadzić maskę od 159 do swojej 159 SW ? ;-) ? Chodzi mi o wsadzenie jej do środka - dla sprostowania.
Ostatnio edytowane przez storm1987 ; 12-05-2016 o 09:38
nigdy nie próbowałem, ale na oko widać że otwór załadunkowy jest za mały no i maska w 9 jest dość długa więc ja stawiam ze nie wejdzie.
Nie da się dwóch rzeczy: parasola w tyłku otworzyć i... włożyć maski od 159 do bagażnika 159SW
Pozdrawiam.
Rafał
Z tym parasolem - nie rzucaj wyzwań :-) Zostaje montaż nowej machy i wio do lakiernika. Ok,dzięki za info pany ;-)
Małego palca od stopy też nie poliżesz he he he![]()
Potnij, ponumeruj, włóż do środka a potem na miejscu skleisz.I co nie da rady.
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!
Kurna,wszystko elegancko założone...maska jak talala a kuźwa zamek sie nie domyka...
Zamek regulujesz na śrubach. Rygiel w masce z tego co pamiętam też. Ja przekładałem maskę i bez problemu wszystko zadziałało.
Ile ja się z tymi śrubami nawalczyłem...raz tak raz tak... bez rezultatu. Rygiel w masce wydaje mi się,że jest na stałe. Maska dostała lekkiego strzała i wydaje mi się,że zamek zmienił lekko miejsce oryginalnego położenia ;-)