Osłona kolektora wydechowego?
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
O widzisz. Dzięki za info. Coś może się poważniejszego stać jak się urwie?
Dla własnego dobra wymień a nie czekasz na urwanie - nie lubisz swojej Alfy?. Szukanie możesz dziś zacząć![]()
To nie tak, że nie lubię. W lecie auto służy mi do sporadycznych jazd raz w miesiącu na większe zakupy. Tak to jężdżę rowerem a auta zaczynam używać listopad/grudzień.
Chodziło mi jedynie o info czy coś poważniejszego może się zadziać jeżeli podczas jazdy coś by się stało. Nie jestem też przekonany do końca skąd ten dziwny dźwięk się wydobywa. Ale strzelam, że to może być ta część skoro jest już lekko popękana i rusza się dość luźno. Co do szukania tego to na alledrogo widzę tylko do jtd, jak masz jakiś pomysł skąd można coś takiego dostać to chętnie skorzystamPozdro i dzięki za komentarze!
Zrób sobie w ulubionych kategoriach szukania czy jak to się zwie "osłona kolektora alfa 147" i co pewien czas będziesz miał powiadomienie. Możesz też powysyłać zapytania do handlarzy, na forum dać info czy podzonić do sprzedawcówTrochę cierpliwości
![]()
Ok. Dzięki za pomoc
Pozdrawiam![]()
Albo wejdz w EPER Fiat, wstukaj VIN, znajdz numer części i szukaj na allegro po numerze. Czasami nowe oryginalne rzeczy można kupić za grosze.
O ponowne dzięki. W tej chwili co prawda nie działą im ta strona. Lookne jutro![]()
Odświeżaj ją. Za chwilę się załaduje.