witam
1. gdzie szukac czujnika ktory w 2.5 td odpowiada za wskazanie na zegarach zdaje sie cisnienie turbiny? chyba ze to jakas temperatura czy cos. po lewej stronie na zegarach takie cos namalowana jest suszarka i wskaznik na koncu ma czerwone pole?
2. jak wylaczyc swiatelko ktore oswietla bezpieczniki? czy one sie oswieca zawsze jak otworzy sie drzwi? gdzie tam jest jakas krancowka? nie wytrzymalem wytargalem zarowke![]()
3. nie dziala mi regulacja lusterek. i teraz pytanie od czego zaczac? zdarza sie ze pada przelacznik? mam jeszcze te stare co byly w drzwiach. moze jakis bezpiecznik? ale patrzalem wszystkie sa git.
4. mam wiazke z podgrzewanych foteli i oczywiscie fotele ale za cholere nie mam gdzie tej wiazki wpiac. auto mam 92 rok bez grzania bylo a teraz te foteliki mam z 95 kupilem razem z wiazka z tym ze tak jak pisze nie jest to takie p&p. kolo tunelu nie ma nic gdzie by sie szlo wpiac chyba ze ma isc to gdzies indziej?
wiec moze niech ktos mi powie jak to jest z tymi kablami sa tam 3 kable srodkowy jest czarny wiec to pewnie masa ale co to ten po lewej i po prawej? narazie podepne na krotko i zobacze czy aby dzialaja jak tak bedziemy instalowac wiazke.
narazie tyle pozdrawiam;D